Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Hoe kies ik de perfecte tuinmeubelen voor mijn tuin?

May 19, 2020

Nu de maand mei alweer bijna ten einde is, krijgen we steeds vaker heerlijke zonnige dagen met temperaturen die uitnodigen om in de tuin te zitten. Hoewel de terrassen vanaf 1 juni weer opengaan, is er in onze ogen nog voldoende te beleven in je eigen tuin. De strenge coronamaatregelen zorgen er bovendien voor dat het lastig is om een plekje op het terras te bemachtigen. Dus zul je ook na het versoepelen van de maatregelen nog steeds veel tijd thuis moeten doorbrengen. Dit is dus het moment om je tuin eens goed te bekijken. Is alles nog steeds in een goede staat, of wordt het hoog tijd om eens wat vernieuwing door te voeren? Als dat laatste het geval is, moet je zeker even dit blog lezen.

Welk materiaal tuinmeubelen kiezen?

Tuinmeubelen zijn er in alle soorten, vormen en maten. Wanneer je nieuwe tuinmeubelen gaat kopen moet je ergens beginnen met kiezen. Waar de prioriteit ligt is helemaal aan jou, maar wij kunnen je hier uiteraard wel bij helpen. Uit ervaring blijkt namelijk dat het materiaal bij de meeste mensen doorslaggevend is. Wil je graag een houten tuinbank, een metalen tuinstoel of een kunststof tuintafel? Probeer eerst een goede afweging te maken voordat je verder gaat met het kiezen van tuinmeubelen. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, het is aan jou om te beslissen welk materiaal jouw voorkeur geniet. Bij Intens Wonen zijn we helemaal gek op metalen en houten tuinmeubelen. Deze zien er niet alleen heel goed uit, deze materialen zijn ook ontzettend duurzaam.

Houten tuinstoelen en tafels

Wanneer je kiest voor duurzaamheid en premium materialen kom je dus al snel uit bij tuinmeubelen van metaal en hout. Deze materialen geven je tuin extra uitstraling en zitten ook gewoon erg comfortabel. Toch is er nog genoeg te kiezen tussen de meubelen van deze materialen. Denk aan de stijl: van modern tot klassiek, alles is mogelijk. Probeer bij het kiezen van je tuinmeubelen rekening te houden met het totaalplaatje. Een mooie stoel en een mooie tafel vormen niet per se een mooi setje. Bekijk dus goed welke materialen er gebruikt worden, hoe de kleuren verschillen en welke vormen opvallen. Op basis van deze drie kenmerken kun je goed inschatten of twee verschillende meubels goed samengaan.

Bestel direct bij Intens Wonen

Wanneer je nieuwe tuinmeubelen gaat kopen moet je zeker even het assortiment van Intens Wonen bekijken. Met een ruim aanbod van tuinmeubelen vind je bij ons altijd het product dat je zoekt. Wil je graag wat hulp bij het kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van de juiste tuinmeubelen.

Tags:
  • tuinstoelen
  • tuintafels