Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Interieurstijl: Werelds wonen

September 7, 2022

foto

Breng je graag wereldse sferen in huis? Hiervoor hoef je niet per se één land aan te houden. Een mix van verschillende culturen kan erg leuk zijn. Dit biedt veel opties voor je interieur, en zo kan je lekker blijven variëren! Een echt werelds merk van ons is Dutchbone. In deze blog zal je dan ook veel producten van Dutchbone tegenkomen. Deze gaan je helpen bij het creëren van een etnisch interieur.

Oosterse invloeden

Als je kiest voor een werelds interieur, dan zal het verre Oosten waarschijnlijk veel invloed hebben. Meubels en woonaccessoires met deze look and feel kenmerken zich vaak dan ook door prachtige kleuren, vormen en prints. Met deze interieurstijl ben je in ieder geval niet saai te noemen!

tangansuoniwalldecoflower

Warme kleuren en grafische prints

Kleuren, en dan vooral warme kleuren, maken dat het oogt als een etnisch interieur. Geel, oranje, roodtinten, aardetinten, groen. Dit zijn typische kleuren voor een wereldse look. Deze warme kleuren komen veelal terug in meubels en woonaccessoires in allerlei gave, exotische prints. Je interieur springt eruit! De kleur groen komt vooral in de vorm van planten.

plantcarpetlandachairpillow

Dieren

Kies eens voor een meubel of woonaccessoire met dierlijke vormen. Dit geeft meteen een tropisch gevoel. Tenminste, als je de juiste dieren uitkiest natuurlijk! Met decoratie van een hond komen we niet zo ver. Bij Intens Wonen hebben we een aantal hele mooie meubels en woonaccessoires die jouw interieur de perfecte etnische look geven. Daarmee ben je ook nog eens uniek!

cranegoudcranezwartpantherrichmond

Natuurlijke materialen

Ook iets wat typerend is voor een etnisch interieur, zijn natuurlijke materialen. Naast kleuren en exotische prints is het ook fijn om een aantal rustige meubels in huis te hebben. Zo ontstaat er een goede balans. Dit kan ideaal met meubels die van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Denk hierbij aan materialen zoals hout, riet, rotan, bamboe, rotan.  

filovino_cabikuburoomdivider

Tags:
  • etnisch
  • werelds
  • woonstijl
  • interieurstijl