Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Interieurtips voor het najaar

November 22, 2018

Tips voor je interieur in het najaar.

1) Kussens

Het grote voordeel aan kussens is dat je de sfeer in huis er makkelijk mee kunt verandert. De kussenhoezen kun je – als je wilt – zo vaak vervangen als je wilt. In de zomer is een kussenhoes in een heldere frisse kleur prachtig. Terwijl je in het najaar liever een knus gevoel in je woning creëert. Je kunt dit bereiken door enkel de kussenhoezen aan te passen. Kies voor kussenhoezen in een warme, herfstachtige kleur. Een kleine verandering met een groot resultaat.

2) Warme verlichting

Een sfeervolle ambiance creëren voor in de avond? De beste manier om dit te doen is door te spelen met de verlichting. Plaats bijvoorbeeld een stijlvolle lamp bij de bank. Of een wandlamp die een mooie schaduw op de muur maakt. Welke lamp je ook kiest, de kleur van het licht is bepalend voor de sfeer in huis. Voor een sfeervolle uitstraling ga je voor warme verlichting. Perfect voor een knusse sfeer in huis.

3) Woonaccessoires

Een laagdrempelige interieurtip voor het najaar, is gebruik maken van nieuwe woonaccessoires. En dat mag van alles zijn. Een bijzondere klok, een opvallende vaas of een grote plant maakt meteen verschil. Of kleed je woonkamer aan met geurkaarsen in mooie herfstkleuren. In verschillende bruintinten bijvoorbeeld. Hoewel dit maar kleine aanpassingen zijn, brengen ze meteen nieuw leven in je interieur.

4) Vloerkleed

Een vloerkleed neerleggen is een gemakkelijke manier om de woonkamer om te toveren tot een knusse plek. Het brengt een gezellige sfeer in huis. Daarnaast is het lekker warm aan je voeten als je ’s avonds op de bank zit. Geen koude vloer onder de bank, maar een lekker warm kleed. Vloerkleden zijn er in diverse stijlen en materialen. Wil je een lekker warm en knuffelachtig kleed? Ga dan voor de hoogpolige wollen variant. Warme voeten tijdens de winter gegarandeerd. Welke interieurtip voor het najaar ga jij toepassen?

Tags:
  • verlichting
  • kussens
  • najaar