Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten april

May 12, 2023

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

Fatboy Rock 'n Roll schommelstoel & Original Outdoor zitzak

De eerste favoriet is een combi van twee producten. Namelijk de Fatboy Rock ’n Roll schommelstoel en de Original Outdoor zitzak. In de zitzak op zich kun je al heerlijk chillen, maar de Rock ’n Roll tovert hem om tot een gigantische schommelstoel! Deze moderne schommelstoel kun je voor binnen én buiten gebruiken. De materialen zijn waterafstotend. Met een Original Outdoor is deze schommelstoel een eyecatcher in elke tuin!

Ps. Vind jij die zitzak op het water er ook wel verleidelijk uitzien? Dat is een Floatzac van Fatboy. Daarmee lounge je heerlijk in en aan het water!

Favoriet 1: Geweldig aan de Fatboy Original zitzak is dat je hem met de Fatboy Rock 'n Roll omtovert tot een schommelstoel

LABEL51 Eetkamerstoel Luca

Nog zo’n hardloper is de Eetkamerstoel Luca van LABEL51. En dat is niet zo gek. Het is een hippe stoel en hij heeft een heel fijn prijsje. Daarnaast is hij voor binnen- én buitengebruik. En nog leuker, de Luca eetkamerstoel is er in veel verschillende kleuren.

Favoriet 2: Ideaal aan deze eetkamerstoel is dat hij zowel voor binnen- als buiten gebruik kan

Sens-Line Tuinbank Malmo

Dan zijn we alweer bij nummer 3 aangekomen van de maandfavorieten, de Tuinbank Malmo van Sens-Line. Ook dit bankje heeft een leuke prijs en maakt je tuin of balkon gelijk gezelliger! Een eenvoudig, maar speels bankje.

Favoriet 3: Een eenvoudige, leuke tuinbank

Benoa Suar Tree Sculpture Round Plateau 

De laatste maandfavoriet is een nieuw product maar direct razend populair. Het gaat om de Benoa Suar Tree Sculpture Round Plateau. Klinkt het al bekend in de oren? De Benoa Suar Kapstokken en Suar Wijnrekken zijn al lange tijd favorieten, en nu komt daar deze boomsculptuur met plateaus bij. Hij staat prachtig in de woonkamer of onder de overkapping. Decoreer hem met accessoires of gebruik hem als kattenpaal voor de kat.

Favoriet 4: Een boomsculptuur met plateaus

Dit was hem weer. Zit er iets leuks voor jou bij?