Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten februari

March 3, 2023

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten van de maand. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

Label51 Fauteuil Tod Cognac Microfiber 

Favoriet 1 is de Fauteuil Tod van Label51 in microfiber en de kleur cognac. Deze hippe, draaibare fauteuil heeft strakke lijnen, maar ook mooie rondingen. Een heerlijke fauteuil om in te relaxen. Naast de microfiber stof kan je ook gaan voor bouclé of weave.

tod

Label51 Bijzettafel Nobby Antiek Goud 40 cm

De Nobby bijzettafels zijn super populair. In februari sprong de Nobby Antiek Goud 40 cm eruit. Je kan dit tafeltje al bijzettafel gebruiken, maar ook als salontafel set in combinatie met de andere twee maten. Het is een fijne basic bijzettafel met een prachtige decoratieve top. Hier kun je zien hoe de set eruit ziet. Je kan ook gaan voor de kleuren zwart of antiek ash.

nobby

Unique Living Plaid Lars Pebble

De plaids van Unique Living zijn de laatste tijd heel veel ingeslagen door jullie en dat snappen wij wel! Ze houden je heerlijk warm. Zeker in februari is er nog veel kou. Het plaid Lars van Unique Living valt erg in de smaak in de kleur pebble. Wees er snel bij als je ze nog wilt kopen, want ze zijn bijna uitverkocht voor dit seizoen. Hier zie je welke plaids van Unique Living er nog beschikbaar zijn.

pebble

Anli Style Barstoel Velvet Groen Verlours 

Alweer de laatste favoriet is de Anli Style Barstoel in het Velvet Groen Velours. Deze barstoel is helemaal van deze tijd. Velvet is een zachte stof en fijn voor het oog. De vorm van de zitting maakt de stoel net even anders. Het geeft een speels effect. Hij komt in 6 trendy kleuren en is er ook in eetkamerstoelvariant.

barstoel

Dit waren de maandfavorieten van februari weer. Zit er iets naar smaak bij voor jou?

Tags:
  • maandfavorieten