Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten januari

February 3, 2023

De maandfavorieten van januari nemen we vandaag weer door! Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de maandfavorieten om jou te inspireren!

Label51 Poef Troy - Ivory - Bouclé

Rázend populair, de Poef Troy Ivory Bouclé. De boucléstof zal hier mede een reden voor zijn vanwege zijn trendy stof, maar niet alleen dat zorgt ervoor dat deze poef tot de maandfavorieten behoort. Het model van deze poef is super functioneel en echt een plaatje voor het oog. De hoge pootjes maken deze poef anders dan anders. Door dat hij een stukje de hoogte in gaat maakt hem dat super functioneel. Deze favoriet kun je overal voor gebruiken. Zitplaats, voetenbank, salontafel, zeg het maar en de Poef Troy staat voor je klaar! De Poef Troy komt in drie verschillende maten en hoogtes. Daarbij komt hij in de stoffen Bouclé, ribcord, en velours. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende kleuren, deze zijn prachtig. Combineer de verschillende hoogtes poefen voor een super effect.

troy

Starfurn Salontafel Paras - 70 cm

Een andere maandfavoriet, is de Salontafel Paras. Deze salontafels bestaat uit twee losse tafels, in 70 cm en 90 cm. De ronde vormen geven een speels effect. Het design van de poten is uniek. De tafels kun je in elkaar zetten. Het handige aan deze salontafel is dat er per tafel nog een plank extra onder zit. Zo kun je nog wat spullen kwijt. 

paras

PTMD Black Iron Wall Wine Rack

Dit wijnrek van PTMD is ineens ook heel erg in de smaak gevallen bij jullie. Het wijnrek heeft een moderne en strakke uitstraling. De kleur zwart geeft een elegante touch. Een prachtige eyecatcher om aan de muur te hangen en al je favoriete wijnflessen in te plaatsen.

winerack

WOOOD Quinn Kapstok Metaal Zwart

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste maandfavoriet, de WOOOD Quinn Kapstok. Een beetje in dezelfde stijl als het wijnrek! Een basic, degelijke kapstok voor een fijne prijs. Op deze leuke kapstok kun je niet alleen ophangen, maar ook wat neerzetten op de plank. Dit in combinatie met het formaat maakt dat je deze kapstok in meer dan alleen de hal kunt gebruiken. In de keuken voor keukengerei of bijvoorbeeld in de badkamer. Een echte topper in de basics.

quinn

 

Tags:
  • maandfavorieten