Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten juni

July 14, 2023

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

PTMD Kiss Deco

We trappen af met de PTMD Kiss. Een leuke decoratie voor in je interieur. Een lege plek in de kast? Met dit ornament pimp je de boel gelijk op! De verschillende kleuren geven een speels effect en dit ornament is net even anders dan een standaard ornament. Hij is erg in trek bij jullie!

deco ornament kiss

Light&Living Hanglamp Timaka

Deze hanglamp is super trendy door zijn groene kleur en rotan materiaal. Hij is er ook in andere kleuren en maten. Deze lamp is bijvoorbeeld een super keuze voor boven de eettafel.

hanglamp timaka light&living

Sens-Line Parasol Holo

Een parasol, wie vindt dat nou niet fijn tijdens de hete dagen. De Holo is een favoriet door zijn grote formaat en neutrale design. Een eigentijds exemplaar waar je veel plezier van beleeft.

parasol holo sens-line

AnLi Style Eetkamerbank Raster

Tenslotte de Eetkamerbank Raster. Een razend populaire eetkamerbank. Hij is er ook in andere prachtige kleuren zoals khaki en antraciet.

moderne eetkamerbank

Met deze favorieten maak jij je interieur heel gezellig!