Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten maart

April 14, 2023

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten van de maand. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen… er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

Starfurn Eetkamertafel Denver Black

De Eetkamertafel Denver Black, van het merk Starfurn valt erg goed in de smaak bij jullie. De tafel is uitgevoerd in massief mangohout en heeft een matrixpoot. De matrixpoot is van metaal en afgewerkt met een zwarte lak. Door de matrixpoot blijven de tafelranden vrij en zo kan je meerdere stoelen aanschuiven. Voor in elke eetkamer en elke gezinssituatie is er een passende tafel. De Starfurn eetkamertafel Denver is namelijk ook in het naturel mangohout en in vier verschillende maten beschikbaar. 

denver

Light&Living Ornament Eddy

Dit ornament van Light & Living heeft een enorm chique uitstraling. Dat komt mede door zijn bronzen kleur. De unieke vorm van het ornament trekt meteen de aandacht en is daardoor een prachtige eyecatcher voor op je dressoir of in je kast. Het ornament is leuk te stylen met een paar bronzen kaarsenhouders er langs of een vaas met bloemen doet het ook altijd goed. Staat brons niet zo in jou interieur? Geen probleem, het ornament is er ook in een mat zwarte kleur.

eddy

Anli Style Wandschap Edge

Favoriet 3 is het Anli Style Wandschap Edge. Dit wandschap bestaat uit 3 losse planken, geschikt om decoratie op te zetten. De planken hebben nog een originele boomstamvorm en dat zorgt voor een gave uitstraling. Als je de planken niet recht onder elkaar hangt, creëer je een levendiger effect en heb je ook meteen een grotere deel van je kale muur weggewerkt.

edge

Fatboy Edison The Petit

De laatste maar zeker niet de minste, de Fatboy Edison the Petit. Een draadloos tafellampje geschikt voor binnen en buiten. Het schattige lampje kan je makkelijk overal mee naar toe nemen. Is voor jou het lampje nog een beetje te kaal? Geen zorgen daar hebben we ook oplossingen voor. Fatboy heeft namelijk ook Cooper Cappies, dat zijn hoesjes die je om je lampje heen vouwt, beschikbaar in veel verschillende prints. Ook is er de Hoodie, de naam zegt het eigenlijk al, het is hoodie voor je lamp, je trekt hem er zo omheen en voilà! Jouw lamp heeft een kleurtje, genoeg keuzes om af te wisselen. Verder is de Edison verkrijgbaar in verschillende formaten, voor ieder wat wils.

petit

Dit waren de maandfavorieten van maart al weer. We hopen dat je een beetje inspiratie op hebt kunnen doen!