Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten mei

June 9, 2023

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

Fatboy Miasun Salin

Deze maand was de Fatboy Miasun Salin strandtent een grote favoriet. De zomer staat natuurlijk weer voor de deur. Dan is een strandtent als deze ideaal om wat schaduw op te zoeken op het strand, in een parkje of bijvoorbeeld in de tuin. De Miasun komt in meerdere prints en kleuren. De Salin is een erg populaire strandtent. Een parasol sjouwen op het strand in de hitte? Dat is verleden tijd met een Miasun! Deze strandtent neem je heel gemakkelijk mee onderweg. Daarnaast is hij groot genoeg om er met zijn tweeën onder te zitten in de schaduw. Deze strandtent wil je hebben!

Met de Miasun draagbare strandtent creëer jij gemakkelijk een schaduwplekje voor twee.

Light&Living Barkruk Alice velvet karamel + goud

De Barkruk Alice is een hele leuke barkruk. Het is een stijlvolle kruk die goed past in een modern interieur. De velvet stof en de gouden poten passen perfect bij elkaar en geven een chique touch aan dit zitmeubel. Jouw kookeiland wordt gelijk gezellig met de toevoeging van barkrukken. En vooral met de Light&Living Barkruk Alice. Deze kruk is verkrijgbaar in meerdere kleuren en ook in een bouclé stof.  

De barkruk Alice van Light & Living is een stijlvolle kruk die past in een modern interieur. Shop hem bij Intens Wonen.

Fatboy Bolleke Taupe

Een absolute maandfavoriet is ook de Fatboy Bolleke Taupe. Deze verlichting is voor binnen én buiten en echt een sfeermaker. Ideaal aan deze lampen is dat je geen stopcontact nodig hebt. Hang het waar je wilt. Creëer altijd de juiste sfeer, want de Bolleke heeft 3 verschillende standen. Beleef lange gezellige avonden met de Fatboy Bollekes.

De Fatboy Bolleke is een sfeervolle tuinverlichting. Met drie standen van licht creëer jij altijd de perfecte mood.

Light&Living Hanglamp Suden

De hanglamp Suden van Light&Living is de laatste favoriet van de maand. Het is een mooie lamp die vaak wordt gecombineerd met de grotere maat. Zo ontstaat er een speels effect. Hij komt in glanzend goud en is er ook in het matzwart. Ben jij ook fan van deze bolvormige lamp? Wees er dan snel bij, want op = op geldt er voor deze lampen.

Met de hanglampen Suden creëer jij een speels effect in jouw verlichting. Ontdek de vele mogelijkheden bij Intens Wonen.

Met deze maandfavorieten boost jij jouw interieur!