Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Net even iets anders dan basic

July 17, 2017

Op zoek naar een nieuwe salontafel?

Of wilt u de woonkamer een frisse opknapbeurt  geven? Dan zou de Anli-style salontafel een goede optie voor u kunnen zijn. 

 Waar veel mensen zich niet van bewust zijn is dat we onbewust vaak voor rechte vormen kiezen in ons interieur. Aangezien een huis vaak bestaat uit hoeken zijn rechte vormen de meest logische en praktische keuze. Toch kan een combinatie van rechte en ronde vormen voor een balans in het interieur zorgen. Een ronde salontafel kan de rechte vormen in een interieur breken wat het een fris uiterlijk geeft, net even wat anders dus.  

Het leuke aan de Anli-style salontafel is dat deze verkrijgbaar is in sets van 2 of 3 stuks. Op deze manier kun je ze makkelijk met elkaar combineren. Visite? Schuif ze aan elkaar en er is genoeg ruimte in de woonkamer. Toch meer behoefte aan rust? Je kunt er ook voor kiezen om een van de tafels als bijzettafel te gebruiken. Zo creëer je een passend geheel in de woonkamer. Verder is de Anli-style salontafel door het houten oppervlak en het stalen frame makkelijk te combineren in zowel een landelijk als industrieel interieur.

Toch niet helemaal overtuigd? Of niet zeker of dat deze leuke tafeltjes wel in jou interieur passen? Kom dan langs in de winkel en laat je adviseren! 

 

Tags:
  • basic
  • salontafel