Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Oktober Woonmaand acties

September 30, 2022

foto

10% korting op alles met de code woonmaand10

Heel deze maand ontvang je 10% korting met de code woonmaand10. Deze is in te zetten op alle producten. Banken, kasten, eetkamerstoelen, tafels, woonaccessoires, kies het maar uit!

20% korting op geselecteerde banken met de code banken20

We trappen ook af met 20% korting op geselecteerde banken met de code banken20. Hier is een mooie selectie van banken gemaakt die bestaat uit echte hardlopers, en nieuwe banken die volop met de interieurtrends meegaan. Een echte hardloper die meedoet is de Rodeo serie van BePureHome. Trendy nieuwe banken die meedoen zijn de banken met prachtige ronde vormen.

*deze actie is geldig t/m 09-10

Oktober Woonmaand

De leukste maand van het jaar is er weer, de Oktober Woonmaand! We laten de zomer weer achter ons en dit is hét moment om je interieur herfst- en winterklaar te gaan maken. Vooral nu de energieprijzen zo flink stijgen, is het extra fijn om de warmte en sfeer die bij de herfst horen weer naar binnen te halen. Dit kan met kaarsen, dekentjes, kussens en andere gezellige meubels en woonaccessoires.

Poefen

Met een poef kun je ook eindeloos variëren in je interieur. Je kan hem namelijk zo weer een andere plek geven. Bij Intens Wonen hebben wij een aantal poefen in de mooiste herfstkleuren en -stoffen.

Plaids

Als het weer kouder wordt dan is niets lekkerder dan een warm plaid waar je lekker onder kan kruipen op de bank. Met een kop thee en wat kaarsen, dan is het helemaal gezellig. Wat écht een super lekker warm deken is, is de Hotspot Blanket van Fatboy. Dit elektrisch verwarmde deken heeft een ingebouwd oplaadbaar warmte element. Als het deken is opgeladen, kan je er heel lang plezier van hebben zonder stroom te verbruiken. Extra pluspunten: het deken kan ook in de wasmachine.

Kussens

Kussens zijn ideaal voor als je je interieur voor het nieuwe seizoen wat wil veranderen, maar je geen hele grote nieuwe meubels wil aanschaffen. Met deze kleine aanpassing kan je al een groot verschil maken. Kies voor de herfst voor bijvoorbeeld een kussen met bruin, oranje of okergeel.

Tags:
  • oktoberwoonmaand
  • oktober
  • herfst