Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1659 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Ontdek de nieuwe collectie van Richmond

June 29, 2023

nieuwe collectie van richmond

Richmond is een merk met moderne meubels waar een chique touch aan zit. Al jaren is het één van onze topmerken. Nu nemen we je mee door de nieuwe collectie van Richmond. Deze zit vol met de laatste trends. Naast de chique uitstraling die we gewend zijn van Richmond, zijn er nu ook meubels ontworpen die inspelen op de laatste trends. Deze collectie met organische vormen, natuurlijke materialen en lichte kleuren gaat mee met de laatste ontwikkelingen in de interieurwereld. Ontdek de nieuwe items van Richmond hieronder.

Travertin

In deze nieuwe collectie van Richmond is bij meerdere meubels de materiaalsoort travertin gebruikt. Deze natuursteen belichaamt de klassieke schoonheid van oude Romeinse monumenten en geeft een warme en zachte uitstraling. Het heeft wat weg van marmer, maar komt in deze collectie in een prachtige lichte en natuurlijke look.

Avalon

Om te beginnen met de Avalon serie. Een indrukwekkende combi van licht travertin met zwart metalen poten. Deze combinatie geeft een mooi contrast en is een super toevoeging aan deze collectie.

salontafel avalon richmondbijzettafel avalon richmondwandtafel avalon richmond

La Cantera

De La Cantera serie uit de nieuwe collectie van Richmond bestaat uit meubels met lichte kleuren, unieke structuren en travertin. Deze meubels komen in allerlei vormen.

eettafel cantera richmondsalontafel la cantera richmondsalontafel vierkant cantera richmond

Hampton

Deze Hampton serie heeft wat weg van de Avalon serie uit deze collectie. In hetzelfde contrast, maar de modellen van meubels zijn net anders. Daarnaast bevat de Hampton serie een structuur met lijnenspel.

salontafel hampton richmondwandtafel hampton richmonddressoir hampton richmond

Douglas

Een ander pareltje uit de nieuwe collectie van Richmond is de Douglas serie. Hierbij is het lichte travertin gecombineerd met een schitterende donkerbruine kleur in mangohout. Deze kleuren gaan heel goed samen.

salontafel douglas richmondbijzettafel douglas richmondsalontafel douglas richmond

Bloomstone

De Bloomstone serie is krachtig en eenvoud. Deze meubels zijn in het wit en uitgevoerd met ronde, organische en elegante vormen.

wandtafel bloomstone richmondsalontafel bloomstone richmondtv dressoir bloomstone richmond

Collada

In de nieuwe collectie van Richmond kom je van alles tegen. Zo is de Collada serie weer helemaal iets anders. Met deze meubels heb je lef. Het opvallende goud en het patroon maken het een eyecatcher voor jouw interieur.

wandtafel collada richmondladenkast collada richmondsalontafel collada richmond

Ontdek dee prachtige collectie in onze webshop. Staat bij de levertijd van een artikel ‘op aanvraag’? Dan geven wij je de levertijd door.

Ontdek meer nieuwe collectie van Richmond

fauteuil dana richmondwall art moon richmondrichmond bank sandro

barkast feda richmondeetkamerstoel richmondfauteuil sydney richmond

Tags:
  • richmond