Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Ontdek het nieuwe merk: Oist Design

December 22, 2023

Bij Intens Wonen lanceren wij een nieuw, exclusief merk; Oist Design. Een stijlvolle toevoeging aan de merken die wij verkopen. In deze blog duiken we dieper in op dit merk en welke meubels er in de collectie zitten. We vertellen je waarom dit merk een unieke toevoeging is aan je interieur.

Oist Design

Oist Design is een opkomend meubelmerk. De naam komt af van het pittoreske dorp Oisterwijk. Hier haalt Oist Design zijn inspiratie uit bij het creëren van meubels. Oist Design gelooft dat stijlvolle, kwalitatieve meubels samengaan met ecologisch bewustzijn. De ambitie van dit nieuwe merk is om steeds meer uit te breiden.

Wat zit er in de collectie?

De collectie van Oist Design bij Intens Wonen is een mix van functionaliteit en stijl. Van tijdloze eetkamerstoelen tot aan eigentijdse salontafels en bijzettafels. Allemaal in een brede variatie van stoffen, materialen en kleuren.

Collectie Oist Design

Eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen van Oist Design komen in luxe stoffen zoals velvet, fusion en bouclé en in prachtige aardse kleuren zoals desert, naturel, bruin en antraciet. Het ene model is wat compacter dan het andere. Heb jij al een favoriet op het oog?

Oist Design eetkamerstoel Livia DesertOist Design eetkamerstoel Danilo NaturelOist Design eetkamerstoel  Boucle Brown

Salontafels en bijzettafels

De tafels van Oist Design zijn veelal gemaakt van metaal. Soms met een elegante aluminium afwerking. Kies op dit moment uit de kleuren prachtig, uniek champagne en stijlvol zwart voor de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Oist Design eetkamer vita m blackOist Design eetkamerstoel giulia champagneOist Design eetkamerstoel luciano M

Het zijn niet alleen mooie meubels, maar ze gaan ook lang mee. Je doet een duurzame investering voor je droominterieur. De collectie biedt trendy designs die aansluiten bij de nieuwste woontrends. Of je nu houdt van modern, Scandinavisch, of strakke lijnen, je vindt iets wat past bij jouw persoonlijke smaak. Een voorbeeld van een trendy design van nu, is de Vita van Oist Design. De tafels zijn niervormig en je kan ze onder elkaar schuiven voor een speels effect. Maar ze zijn ook zeker los te gebruiken, daarom worden de tafels los en niet per set verkocht.

Upgrade je interieur met de veelzijdige collectie van Oist Design, met eetkamerstoelen, salontafels, bijzettafels en snel meer.