Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Paas Styling - Hoe decoreer je de tafel Paas- en voorjaarsproof?

April 6, 2023

liggend

Het is weer Pasen en dat betekent voor veel mensen ook meteen het begin van het voorjaar. Hoe decoreer je nou de tafel voor de paasbrunch? We helpen je op weg met de leukste Paas styling.

Weet jij eigenlijk wel wat we vieren met Pasen? We leggen het even kort voor je uit. Pasen is een christelijk feest. De vrijdag voor Pasen, Goede Vrijdag, wordt het lijden van Jezus aan het kruis herdacht. Op paaszondag, eerste paasdag, zou Jezus volgens de bijbel op zijn gestaan uit zijn graf. En tweede paasdag is er eigenlijk omdat de middeleeuwse kerk vond dat de zondag te druk was. Ze gunden de mensen wat meer tijd. Dus eigenlijk heb je jouw vrije dag te danken aan deze kerk, geniet er maar van! Hoe dek je de tafel nou zo gezellig mogelijk tijdens de paasdagen? Dat gaan we je nu vertellen.

Vrolijke paastafel creëren

Houd jij ook een paasbrunch met familie of vrienden? Vast wel gezien je hier bent! Als er mensen over de vloer komen, dan wil je graag dat de tafel er mooi bij staat. Gelukkig zijn daar genoeg leuke keukenaccessoires en gezellig servies voor. Gebruik plateaus, schalen en dienbladen voor een mooie opmaak van het eten. Perfect om de verse broodjes of zelfgemaakte croissantjes op te leggen. Voor de paasbrunch kun je ook ander servies gebruiken dan normaal. Dat maakt het net wat specialer! Een andere chique toevoeging is een botervloot. Dat is net wat mooier dan een boterkuipje uit de supermarkt. Wat de tafel ook aankleedt, zijn servetten of kaarsen. Als je deze in pastelkleuren haalt, dan creëer je een echte voorjaarslook. Wat vaak niet ontbreekt, zijn natuurlijk eieren! In eierhouders kunnen de eitjes goed geschilderd worden, een leuke activiteit voor de kids. Die staan zo vroeg aan je bed dat hier alle tijd voor is voordat de brunch begint. En het ziet er heel vrolijk uit op tafel! Op een eitje gaat lekker wat peper en zout. Deze kun je in molens op tafel zetten.

serviesbesteketagere

botervlootmolenmolen2

De finishing touch

Nu nog de finishing touch om de tafel helemaal af te maken en dan kan de paasbrunch beginnen. Bloemen doen het ook fantastisch in je interieur. Dat heb je vast wel vaker gehoord. Ze zorgen voor een positief humeur en over het algemeen zijn de kleuren van bloemen vrolijk. Paastakken zien we ook steeds vaker voorbijkomen. Je kunt deze kant en klaar kopen in de winkel, maar het is ook leuk om ze zelf te maken. Duik een middagje het bos in, verzamel daar wat takjes, pluk thuis het knutselmateriaal uit de kast of scoor in de winkel gauw nog even wat nep ophangeitjes en je kan aan de gang. Je bent lekker creatief bezig en je maakt een eigen, unieke woonaccessoire! Nog een laatste tip voor de Paas styling, eentje die nog vaker van pas komt. Koop een aantal lijsten en hang ze op bij de eettafel. Stop er posters in die inspelen op het seizoen. De posters kan je zonder al te veel moeite omwisselen, zo heb je snel iets nieuws in huis én hiermee gaat jou styling nog een stapje verder. Altijd meegaan met de feestdagen, seizoenen en trends.

Wij wensen jou een vrolijk Pasen! Met ook wat vrolijkheid in je interieur.

Tags:
  • Paastafel
  • Paasbrunch
  • Paasstyling
  • Paasdecoratie