Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Retro chique, de trend van nu..

September 7, 2017

Retro chique, de trend van nu.. 

Wow, wat een omschakeling zeg! Van industrieel en landelijk naar chique en retro. De trends van het komende jaar liegen er niet om. We gaan onder andere weer terug naar een combinatie van retro ronde vormen en felle statement kleuren met velvet en goud. 

Om de omschakeling wat minder heftig te maken combineren we deze trend niet alleen met robuust hout en staal maar ook met zachte tinten zoals grijs en pastel roze. 

Ambacht zal nog steeds een rol spelen hierbij. Verder spelen we wat meer in op het botanisch aspect. Groen gaat een grote rol spelen, deze gaat binnen met buiten verbinden wat zorgt voor een prettige overloop van huis naar tuin. Bij de kleur groen voelen we ons daarnaast energieker, daarom is deze kleur erg geschikt voor een woonkamer of keuken. 

We halen de kleur groen in huis door middel van planten, accessoires en klein meubelen maar ook door een groene kleur op de wand, die laat een statement achter in het huis.  

Heb je bijvoorbeeld onze fauteuils Suze en Sara van WOOOD al gezien? Deze retro stoeltjes zijn in verschillende statement kleuren verkrijgbaar en leuk te combineren in een wat stoerder interieur. Kies een leuke velvet kleur stoel uit en kleed met accessoires van dezelfde kleur het interieur aan, deze kun je eventueel nog aanvullen met een goud accent. Zo tover je met een klein budget je woonkamer/keuken/eetkamer om in de trend retro chique.  

Shop de fauteuils Suze en Sara van WOOOD nu met 10% korting door de kortingscode RETRO in te voeren bij je aankoop!

Tags:
  • retro-chique
  • trend
  • de trend van nu