Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tips om je hal in te richten

October 27, 2022

halmeubels

De hal is de plek waar je mensen ontvangt, oftewel; dé plek waar je de eerste indruk maakt. Vergeet daarom ook zeker niet om deze te stylen, ook al denk je hier misschien niet meteen aan. De hal hoort lekker praktisch te zijn. Je wil er je jas in kwijt, je schoenen en sleutels. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Functioneel én mooi is wat we willen met onze hal. Wij geven je een aantal stylingtips!

Leg de basis met praktische halmeubels

Allereerst kan de basis worden gecreëerd met praktische halmeubels. Wat heb je in ieder geval zeker nodig? Dit zal waarschijnlijk een kapstok zijn. Denk erover na welke wand hier de meest geschikte voor is. Of misschien wil je liever een staande kapstok. Mocht je dit willen, kijk dan eens naar de Anli Style Tree Sculpture Single Kapstok en de Anli Style Tree Double Kapstok. Dit zijn echte hardlopers. Deze kapstokken zijn dan ook super uniek door de boomstam look. In de hal wil je ook graag spullen als sjaals, hoeden en handschoenen kwijt. Hiervoor zou je een opberger kunnen aanschaffen zoals de Riviera Maison Hyannis Port Bench. Tenslotte kan als basis een schoenenkast erg handig zijn. Zo staan niet iedereens schoenen rommelig in zicht, maar mooi opgeborgen. Er is genoeg keuze uit schoenenkasten. Een favoriet is de Spinder Design Billy 2 Schoenenkast.

Maak gebruik van de wand

Over schoenenkasten gesproken, deze kun je ook aan de wand monteren wat het net even anders maakt. Met verschillende wandaccessoires kan je je hal goed aankleden. We gaan ook nog even terug naar de kapstokken; Als je niet voor een staande kapstok gaat, dan kan je met een wandkapstok nog veel kanten op. Het kan simpel, in unieke designs, of in combinatie met legplanken. En ga je voor haakjes of een rails met kledinghangers? De Victorie kledinghanger past bij vrijwel elke kapstok door zijn minimalistische design. Je kan je jas netjes ophangen met deze stijlvolle kledinghanger. Of wat denk je van een spiegel aan de wand? Nog even een laatste check voordat je de deur uitgaat. En het ziet er ook nog eens gezelliger uit! Wat ook op de wand in de hal kan, zijn wandplanken.

Andere halaccessoires

In de hal kan je allerlei woonaccessoires stylen. Zo kun je als je ruimte genoeg hebt bijvoorbeeld ook een halkastje/tafeltje neerzetten waar je iets op kan zetten. Denk aan een vaas met droogbloemen. Of style diverse accessoires op wandrekken.

Ontdek alle halmeubels

Tags:
  • halmeubels