Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tips om je woonkamer herfstproof te maken

November 4, 2022

hoofdfoto

Herfstkleuren

De bladeren liggen inmiddels al weer even op de straten, want we zitten echt midden in de herfst. Hier horen prachtige kleuren bij, en niet alleen buiten. Haal de sfeer van de herfst in huis met warme kleuren, zachte stoffen en cozy accessoires! Dit is een heerlijk seizoen om je interieur weer wat om te gooien. Met een aantal veranderingen kun je zo een andere stijl creëren. Bij warme kleuren in de herfst zie je vooral veel bruintinten, okergeel, beige , paars en warme oranje gloeden terugkomen. Ook mos/olijf -groen is een trend en kan prachtig staan in je interieur. Om goed te zien hoe de gekozen herfstkleuren bij elkaar staan, zou je een kleurenpalet kunnen maken of opzoeken. Creëer een mix kleuren waar jíj blij van wordt!

kleurenpalet

Cozy woonaccessoires

Je wil deze periode je huis lekker cozy gaan maken. Woonaccessoires veranderen zijn kleine aanpassingen om te maken, maar ze creëren meteen een andere look. Met kussens en plaids kan je het al lekker herfstig maken thuis. Ook lampen of vazen zijn hier perfecte items voor als je liever niet té veel aanpast. En het leuke is, je kan een vaas altijd weer in de kast opbergen en volgend jaar weer tevoorschijn toveren.

vaas1lamp2plaid3

Zachte stoffen

Dit seizoen is teddy helemaal de trend. Dit brengt je interieur dan ook veel knusheid. En daarbij zit en ligt het super comfortabel, omdat het z’n zachte stof heeft. Vaak zijn de teddy meubels in de kleuren zand of bruin, maar zwart is ook een optie. Andere zachte stoffen die perfect zijn voor dit seizoen, zijn bouclé, rib en velours. Weet jij al waar je voor gaat?

Combineer de gekozen herfstkleuren met zachte stoffen en je interieur is helemaal herfstproof! Hoe heb jij de herfstlook gemaakt? Tag ons op Instagram en wie weet zie jij jouw foto terugkomen op onze socials.

Tags:
  • herfst
  • herfstkleuren
  • cozy