Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tips voor kerstversiering

November 18, 2022

kerstversiering

It’s beginning to look a lot like Christmas… Kijk je er ook al zo naar uit? In deze donkere dagen wil je het natuurlijk lekker knus maken thuis. En sfeervolle kerstversiering zorgt hier in ieder geval zeker voor! Haal de lampjes maar weer uit de kast, ga het gevecht aan met de frustrerende snoeren die in de knoop zitten en zet de kerstkransjes vast op tafel. Santaclaus is coming! Misschien ben je wel toe aan nieuwe kerstversiering. Met deze tips helpen we je verder om een gezellige kerstsfeer te creëren. Hoe zorg je hiervoor? We nemen je mee in verschillende soorten kerstversiering en sfeervolle verlichting.

De mooiste kerstversiering

Als je aan kerstversiering denkt, dan zullen kerstballen waarschijnlijk als een van de eerste dingen in je opkomen. Je kan gaan voor de classic, ronde kerstbal. Deze zijn veelal in de kleuren zilver, goud of rood. Maar tegenwoordig heb je veel meer opties. Mooie patronen, allerlei kleuren en zelfs unieke vormen. Bijvoorbeeld deze funky Happy Poodle kerstornament die je in de kerstboom kan hangen. Of wat denk je van een super fluffy The Perfect Present ornament. Deze volgt ook nog eens hélemaal de trends van nu! Dat is eens wat anders dan de standaard kerstbal. Zoek je nog wat voor de wand? Dan is een kerstkrans ook altijd mooi. Er zijn tal van mogelijkheden met kerstdecoratie. Zo zijn mini deco kerstboompjes ook super gezellig! Wat vind jij het mooiste, in het goud of zilver? In de 7 Days Till Christmas Box zitten knusse huisjes als decoratie. En je kan elke dag een verrassing uitpakken voor nog meer plezier.

Fijn tafelen met het mooiste kerstservies

Er staan vast ook heel wat kerstetentjes voor jou op de planning. Vaak hoort hier lang tafelen bij onder het genot van een heerlijk diner en gezellige drankjes. De tafel is ook een plek om mooi aan te kleden rondom kerst. Om te beginnen kun je dit doen met een kleed en een mooie tafelloper. Plaats er een aantal windlichten of kandelaren om meteen de juiste sfeer te creëren. Zo is de set van 3 kandelaren Roper Goud een hele goeie keuze voor hét kerstgevoel. Tenslotte mag feestelijk servies niet ontbreken. Zoals een mooie schaal of sierlijke borden.

tafelen

Creëer sfeer met verlichting

Verlichting speelt ook een grote rol bij kerst. Natuurlijk de lampjes in de kerstboom. Maar je kunt op andere, creatieve manieren nog meer hiermee. De lampjes kun je decoreren waar je maar wil. Leg ze bijvoorbeeld rondom je tv-meubel neer. Of stop de lampjes in een glazen pot samen met dennentakjes en kleine kerstballen. Een stolp is erg stijlvol en kun je na de kerstdagen ook nog gebruiken voor andere styling. Een andere optie; decoreer een Cake Stand met kunstsneeuw, kaarsen en mini kerstbomen. Laat je creativiteit de vrije loop als het gaat om kerstversiering!

Tags:
  • kerstversiering
  • kerstdecoratie