Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Top 5 vazen

October 14, 2022

Een vaas is een hele mooie toevoeging aan je interieur. Je kan deze op zoveel plekken kwijt in huis. Op een kast, in de vensterbank, op de eettafel en ga zo maar door. Heb je nog een kale hoek vrij? Probeer eens een klein tafeltje met daarop een vaas. Het kleedt meteen aan! We kennen natuurlijk allemaal de vazen waar bloemen ingaan, maar tegenwoordig zijn er ook tal mooie vazen zonder bloemen. Dit is ook helemaal trendy. Er is zoveel keus in vazen, misschien ben je er nog niet helemaal uit. Wij hebben speciaal voor jou een top 5 met uitblinkers gemaakt. Deze vazen zijn mega populair. Het leuke aan vazen is dat ze tegenwoordig in zoveel verschillende vormen, maten en kleuren te verkrijgen zijn. Zo kun je ook spelen met verschillende maten vazen.

top5vazen

1. Light&Living Vaas Kavandu

De vaas Kavandu is een echte favoriet. Deze serie vazen is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De zwarte Kavandu is een hardloper. Dat vinden wij ook niet gek! Deze vaas is een hele goede woonaccessoire vanwege zijn mooie vorm. Dit kan je super leuk stylen op of in een kast. Deze vaas is ook te verkrijgen in de kleuren lichtgrijs, perzik en antiek brons.

2. Light&Living Vaas Lemon Geel

Op nummer 2 staat de vaas Lemon geel. Deze is razend populair! Het is dan ook een hele vrolijke vaas. Deze staat prachtig met een bos kleurrijke bloemen. Je kan hem kwijt op een plek in huis of bijvoorbeeld in een tuinhuis. Deze vaas is ook te verkrijgen in het groen, goud en antiek brons.

3. Richmond Vaas Kisses

De Richmond vaas Kisses is een leuke speelse vaas, maar is niet té druk. Hierdoor past hij erg goed in veel interieurs. Er is ook nog een andere vorm van waar hij erg leuk naast staat als setje.

4. WOOOD Exclusive Pixie Vaas

De WOOOD Exclusive Pixe Vaas is een klassieker. Deze vaas is gemaakt van staal en de horizontale lijnen geven een leuk effect. Deze vaas is ook te verkrijgen in het zwart.

5. Light&Living Vaas Phylia

Als laatste de Phylia vaas van light&living. Deze vaas is nog wat nieuwer, maar valt nu al in de smaak. Er zit een erg mooie textuur in de vaas. Wij zijn verliefd! Hij is ook te verkrijgen in de kleuren crème en goud.

Shop hier alle vazen.

Tags:
  • vazen