Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1659 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Trendy banken voor een kleine prijs

July 21, 2023

Als interieurliefhebber wil je natuurlijk dat jouw woonkamer er trendy en stijlvol uitziet, maar daar hangt vaak een prijskaartje aan. Gelukkig is er nu een oplossing: Furntastik, hét merk met trendy en betaalbare banken. In deze blog nemen we je mee door deze collectie. Til jouw interieur naar een hoger niveau zonder onnodig te veel te betalen.  

Wat zijn de interieurtrends van nu?

Wat zijn de trends van nu en hoe sluiten de banken van Furntastik hierop aan? 

  • ●    Basis- en aardetinten – tijdloze veilige kleuren
  • ●    Groene kleuren – een natuurlijke touch
  • ●    Hoge poten – een vleugje Scandinavisch
  • ●    Ronde vormen – speelsheid in je interieur

 

Basis- en aardetinten

Éen van de interieurtrends van het moment zijn basis- en aardetinten. Met deze rustige kleuren creëer je een warme look in huis. In de collectie van Furntastik vind je banken in verschillende tinten beige, bruin en grijs. Zoals de Chiusi 3-zits bank in het taupe. De hoge poten en de subtiele wave rib stof maken dit een favoriet.

Betaalbare bank in een taupe kleur, op hoge poten en met een wave rib stof.

Groene kleuren

Een woontrend die niet te missen is, is de toevoeging van groene kleuren in het interieur. Hiermee haal je de natuur wat naar binnen. Groen staat voor rust, harmonie en natuurlijkheid. Naast de basis- en aardetinten die Furntastik in zijn collectie heeft, zijn er ook diverse banken in allerlei kleuren groen. Variërend van mosgroen, kaki en turquoise. Prachtige tinten, zo ook bij de Bressano bank. Deze bank gaat heel goed samen met planten en andere natuurlijke elementen. In jouw interieur ontstaat er een oase van rust.

Betaalbare bank in een mosgroene kleur, op hoge poten

Hoge poten

Eén van de kenmerken die veel trendy banken bij Furntastik delen, zijn hoge poten. Dit subtiele detail is een woontrend en wel om meerdere redenen. Het geeft de bank niet alleen een luchtige uitstraling, het laat de ruimte ook optisch groter lijken. Ideaal voor als je een wat kleinere woonkamer hebt! Daarbij doen hoge poten ons denken aan het minimalistische design uit Scandinavië.

een grijze, betaalbare bank op hoge poten

Ronde vormen

Tenslotte kun je niet heen om de ronde vormen trend. Ook Furntastik heeft diverse banken met ronde vormen. Dit geeft je woonkamer een speelse look. Het is ook leuk om rond te combineren met juist strakke vormen. Zo ontstaat er een mooie balans.

Betaalbare bank met ronde vormen

Tijdloze basics

Naast de trends waar Furntastik op inspeelt, biedt dit meubelmerk ook tijdloze basics. Deze zijn toch stijlvol en kun je goed gebruiken als basis in je interieur. Hier kun je alle kanten mee op met trendy accessoires zoals kussens, plaids of bijzettafels. Zo kun je jouw persoonlijke stijl toevoegen aan een tijdloze basis en zo je woonkamer helemaal naar jouw smaak inrichten.

Met de banken van Furntastik hoef je niet langer te kiezen tussen trendy en betaalbaar. Het is er namelijk beide! Of je nu houdt van basis- en aardetinten, groene kleuren, hoge poten of juist een strakke basic look, Furntastik heeft voor ieder wat wils voor een kleine prijs. Ontdek zelf de hele collectie banken van Furntastik  en transformeer jouw woonkamer!

Tags:
  • banken