Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Voorjaarstrends 2023

February 24, 2023

liggendbeeld

Het voorjaar komt er aan, yes! Alles leeft op, bloeit en kleurt. Word je hier ook altijd weer zo vrolijk van? De eerste zonnestralen, de fluitende vogels, de frisse geuren. Héér-lijk. Deze periode kan je je huis ook weer gaan aansluiten op het voorjaarsseizoen. Haal de lente in huis! Ontdek de nieuwe interieur voorjaarstrends die jouw huis helemaal klaarstomen voor de lente en zomer.

Voorjaarstrend 1: Haal de natuur in huis

Buiten begint alle natuur groen en kleurrijk te worden. En waarom zouden we dit alleen voor buiten laten? Haal de natuur in huis voor het ultieme lentegevoel. Het is de trend! We zien steeds meer interieurs vol groene planten. Wil jij ook de natuur in huis halen? Dit kan allereerst door simpelweg bloemen in een mooie vaas neer te zetten. Daarnaast kun je groene planten aanschaffen. Maar heb je niet zo’n groene vingers? Dan bieden kunstplanten dé uitkomst. Het lijkt net echt en je hebt er geen omkijken meer naar. Ideaal. Als je planten en bloemen in huis haalt wordt je interieur een stuk warmer. De vrolijke kleuren zorgen daarbij voor gezelligheid.

Voorjaarstrend 2: Organische vormen

Een trend die vast niet aan je voorbij is gegaan, is de organische vormen trend. Dit zal voorlopig nog super populair blijven. Het is vernieuwend en anders dan basic. Het leuke is dat de meubels en accessoires niet in één standaard vorm komen, maar in verschillende vormen. Zo kan je lekker variëren. De Light & Living LEVU spiegel is echt een favoriet van jullie. Deze is er in de kleuren zwart en goud. Naar verwachting komt deze vanaf eind juni weer beschikbaar. Maar de LEVU spiegel is gelukkig niet de enige spiegel met organische vorm. Zo heeft Richmond de spiegel Alton, spiegel Allyson en spiegel Aldon. Naast spiegels zijn er ook banken, fauteuils en tafels met organische vormen.

Voorjaarstrend 3: Duurzame materialen

We gaan steeds bewuster leven. Duurzame meubels helpen ons hier ook bij. Gerecyclede en/of natuurlijke materialen zien we het liefste. zoals hout, rotan, riet, jute. Deze materialen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar deze natuurlijke look is ook een voorjaarstrend. Een interieur met natuurlijke materialen geeft veel rust, licht en ruimte. Tegenwoordig zijn er tal van meubels in natuurlijke materialen.

Voorjaarstrend 4: Artistieke accessoires

Artistieke accessoires zijn een voorjaarstrend. We zien namelijk steeds meer verschillende vormen. Het zet een beetje door op de organische vormen trend. Fruit, dieren, het is allemaal inspiratie om een kunstzinnig accessoire van te maken. Net zoals de lemon vaas van Light & Living. Deze is niet meer weg te denken. De gele en groene kleur sluiten perfect aan bij het voorjaar.

Voorjaarstrend 5: Blauw, groen en beige

Wat zijn nou de trendkleuren van het voorjaarsseizoen? Pastelkleuren passen altijd goed bij de lente, maar dit voorjaar zijn fellere kleuren ook de trend. Denk aan blauw en groen. Dit knalt lekker in je interieur. Daarbij is beige ook een basiskleur die trendy zal blijven. Deze neutrale kleur kun je dan ook goed combineren met de meer knalkleuren.

Combineer al deze voorjaarstrends en jouw huis is helemaal klaar voor de lente!

Bekijk hier alle voorjaarsartikelen.