Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Voorstellen Diehzign - Nadieh Mathijssen

July 3, 2017

Hallo

Allereerst zal ik me even voorstellen ik ben Nadieh Mathijssen interieur ontwerpster/stylist. In samenwerking met Intens Wonen heb ik deze blog opgericht zodat ik jullie kan voorzien van tips en inspiratie.

In 2016 ben ik afgestudeerd  aan de HBO opleiding Interior Design en styling bij de Jan des Bouvrie academie, te Deventer. Aansluitend aan het behalen van mijn diploma ben ik als ontwerper en adviseur gaan werken bij verschillende bedrijven.

In 2017 heb ik dan toch echt de stap gezet en mijn eigen bedrijf opgericht genaamd: ‘Diehzign’. Met mijn bedrijf richt ik me op het aspect interieur en alles wat hierbij komt kijken, denk aan ontwerpen, adviseren, stylen, trendwatchen, vormgeven en nu dus ook het schrijven van blogs.
 
Haal je niet genoeg voldoening uit onze blog of twijfel je toch over interieur keuzes? Dan kun je altijd langskomen bij de maandelijkse interieur adviezen die ik geef bij Intens Wonen (de datum zal van te voren bekend gemaakt worden via de website). Denk hierbij aan een advies van ongeveer een half uur tot een uur waarbij ik kleur, materiaal en meubel advies geef. Mocht u graag advies willen over de indeling van uw huis? Neem dan de plattegrond of maten en foto’s mee en ik zal tijdens het advies een schets maken van een passende indeling.
 
U kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk woonadvies. Bij het persoonlijk advies luister ik naar uw wensen en zet ik dit later om in een interieur ontwerp op maat met sfeerbeeld en kleur, materiaal en meubel advies.
 
Het persoonlijk woonadvies vindt plaats in uw eigen huis in heel Nederland en kost 150,-. Na het interieuradvies ontvangt u een waardebon t.w.v. 150,- die u kunt verzilveren op uw aankoop (vanaf 1500 euro) op onze webshop of in de winkel, zodat het interieuradvies geheel gratis wordt.
 
Graag help ik u met het antwoord op vragen als ‘welke woonstijl past bij me? Past het beoogde meubel wel in deze kamer? Wat zijn mooie kleurencombinaties?. Het maken van de juiste keuze in uw interieur is van belang bij het creëren van een prettige leefomgeving. In mijn werk ben ik flexibel, enthousiast en gedreven! Mijn dag is pas goed afgerond als ik een klant tevreden achterlaat.

 

Tags:
  • voorstellen