Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Woontrends 2023: Ronde vormen en zachte stoffen

September 15, 2022

foto

Ronde banken

Nadat strakke lijnen lange tijd in zijn geweest, is rond nu de nieuwe trend! We zien steeds meer ronde vormen in interieurs terugkomen. Welke woontrend echt doorzet, zijn ronde banken. Ze zien er niet alleen prachtig uit, deze ronde vormen geven je interieur ook een hele fijne zachte look. Daarbij oogt je interieur vaak ook groter! In combinatie met rechthoekige meubels breng je goede balans in huis. Daar creëer je een leuk speels effect mee.

Van Label51 hebben wij nieuwe ronde banken in de collectie en wij zijn fan van deze woontrend!

bank1_1bank2bank4bank4

Ps. van 01-10-2022 t/m 09-10-2022 scoor je deze uitblinkers met 20% korting (!) met de code banken20

Bekijk alle banken van Label51

Buiten ronde banken zie je ook steeds meer andere ronde vormen terugkomen bij meubels. Bijvoorbeeld bij fauteuils, eettafels, salontafels, vloerkleden en meer. Een nieuwe woontrend is dat hierbij de fauteuils in veel zachte stoffen komen.

Zachte stoffen

Deze zachte stoffen waar we het over hebben zijn stoffen zoals teddy, bouclé, rib en velours. Dit zijn heerlijke stoffen en vooral als we weer de herfst en winter ingaan. In combinatie met ronde vormen is dit dan ook een heel fijn plaatje.

zacht1zacht2zacht3zacht4

Organische en ronde woondecoratie

Bij de woondecoratie van Intens Wonen is er ook veel keuze uit decoratie met organische en ronde vormen. Zulke decoratie creëert vaak een artistiek effect. Maak je huis nog gezelliger met onderstaande woonaccessoires!

deco1deco2deco3deco4

Ronde tafels

Iets wat natuurlijk al langer bestaat, maar je steeds meer ziet, zijn ronde of ovale tafels. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg praktisch. Omdat er geen hoeken aan de tafel zitten ontstaat er weer extra ruimte. Ideaal ook voor als je een wat kleinere woning hebt. In het assortiment bij Intens Wonen hebben we meerdere ronde eettafels en ronde salontafels.

tafel1tafel2tafel3tafel4

Ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn ook steeds meer de trend. De vloerkleden bij Intens Wonen die voortaan erg populair zijn, zijn jute ronde vloerkleden. Onze vloerkleden komen vaak in verschillende stoffen en formaten. Er is ruime keuze.

kleed1kleed2kleed3kleed4

Tags:
  • woontrends