Kasten /

TV Meubels

Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Elke zithoek heeft een tv meubel nodig

Tv meubels zijn niet alleen meer zoals vroeger bedoelt om je tv op te zetten, maar deze kan ook onder je hangende flatscreen geplaatst worden voor de audio apparatuur op te zetten. Er zijn vele soorten mogelijk, zoals bijvoorbeeld scandinavisch, modern, industrieel, landelijk of strak. Zorg dat je de uitstraing van jouw interieur aanhoudt en hier een passend tv meubel bij zoekt, omdat als je je houdt aan de stijl welke je van tevoren met jezelf hebt afgesproken is de helft van het werk om van je huis je thuis te maken.

Op zoek naar een landelijk tv meubel

Als je een landelijk interieur hebt, hoort hier een landelijk tv meubel bij. Landelijke tv meubels hebben een warme uitstraling doordat ze van hout gemaakt zijn en natuurlijke tinten hebben. Hierbij heb je keuze uit een gesloten of open model meubel waarbij het open model ideaal is als je je tv ophangt en het gesloten meubel meestal wat hoger is en hierdoor ook veel opbergmogelijkheden heeft.

In een industrieel interieur hoort een bijpassend industrieel tv meubel

Als je hebt gekozen voor een industrieel interieur hoort hier een tv meubel bij welke hier goed bij past. Je hebt tv meubels op wieltjes, tv meubels geheel van metaal of een combinatie van metaal en hout. Alle stijlen tv meubels zijn uiteraard verkrijgbaar bij Intens Wonen.

De online webshop voor jouw tv meubel

Intens Wonen bezorgt alle tv meubels gratis en snel door heel Nederland met de laagste prijsgarantie!


0
Onbeperkt
Hoogte 0 cm
Hoogte cm
Breedte 0 cm
Breedte cm
Diepte 0 cm
Diepte cm

Contact

Intens Wonen
Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek
Tel: 013 - 590 8582

info@intenswonen.nl
www.intenswonen.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2018 Intenswonen.nl