Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Apple Bee

Geschiedenis van Apple Bee

Oorspronkelijk is Apple Bee begonnen als vlechtwerkspecialist voor binnen meubelen. In 1998 werd de overstap gemaakt naar een eigen merk buitenmeubelen. Hallo tuinmeubels. En wat voor! Ontwerper Sako Wijma, de designer bij Apple Bee, bedenkt en ontwikkelt alle meubelen zelf. Dit maakt de tuinmeubels van Apple Bee heel uniek.

Eigenschappen van Apple Bee

De tuinmeubels van Apple Bee zijn van hoogwaardige kwaliteit. Apple Bee werkt met de beste materialen zoals teakhout, hoogwaardig aluminium, solide rope en handgeweven vlechtwerk. Je kan de weerbestendige kussens gewoon buiten laten liggen door de Bee Wett technologie. De vulling neemt geen vocht op en de kussens drogen heel snel. Naast dat de tuinkussens waterafstotend zijn, zijn ze ook UV-bestendig. Naast de beste materialen is er ook aandacht voor de omstandigheden waarin de meubels worden gemaakt.

De tuinmeubels van Apple Bee hebben een stoere, strakke look. Je tuin wordt uniek met deze buitenmeubels, omdat Apple Bee elk meubel zelf ontwerpt. Je ziet gelijk dat er veel tijd en zorg in de designs is gestopt. Door de hoogwaardige kwaliteit heb je jarenlang plezier van de tuinmeubels.

Onderhoud van de weerbestendige kussens

Door de stof goed te onderhouden, kun je bijdragen aan een optimale levensduur van jouw kussens. Borstel vuil van je kussen, voordat het zich in het weefsel van de stof kan nestelen en laat gemorste (vloei)stoffen niet intrekken, maar verwijder ze direct. Geen bijtende reinigingsmiddelen of chloor gebruiken. Je kunt de hoezen in een sopje laten weken en/of wassen op een fijnwas-programma op maximaal 30 graden. Let op, altijd goed naspoelen! Om de waterafstotende laag van de kussens te behouden, kun je aan het laatste spoelwater nog wat Harmisol o.i.d. toevoegen. De hoezen mogen niet in de centrifuge, in de droger of gestreken worden. Zodra de wasmachine klaar is, de hoes direct zo nat mogelijk weer om de vullingen doen zodat, door de natuurlijke rek van de stoffen, deze weer mooi strak om de vulling gaat zitten.

Gratis verzending en retour bij Intens Wonen.