Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1662 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Capi Europe

Capi Europe is een toonaangevend merk op het gebied van tuin- en plantenpotten. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en duurzame producten, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Geschiedenis Capi Europe

In 1997 startte Toine van de Ven een eenmanszaak in het Brabantse Udenhout. Met een ondernemende inslag slaagde Toine er al snel in om zwaar terrazzo uit Vietnam te importeren. Toine vertaalt de look en feel van zijn zware plantenbakken naar lichtere varianten met andere structuren. Met zijn service, eerlijkheid en innovatie heeft Toine Capi tot één van de meest exclusieve plantenpotbedrijven van Europa gemaakt. Vooruitgang zit dan ook in het DNA van Capi Europe. Ook nu nog denken en werken ze toekomstgericht en innovatief vanuit hun ervaring.

Capi Europe aanbod

Het aanbod van Capi Europe omvat een ruime selectie aan tuin- en plantenpotten in verschillende stijlen, kleuren en maten. Er is voor elke tuin of plant een geschikte pot te vinden. Bovendien biedt Capi Europe ook accessoires aan, zoals plantenstandaards en hangers, om je tuin of terras nog aantrekkelijker te maken.

Duurzaam

Capi Europe staat niet alleen bekend om de kwaliteit van zijn producten, maar ook om zijn duurzame productieproces. Het bedrijf gebruikt zoveel mogelijk gerecycled materiaal en heeft een eigen recyclingprogramma om afval te reduceren.

Capi Europe producten kopen?

Als je op zoek bent naar prachtige en duurzame tuin en plantenpotten, is Capi Europe zeker een merk om te overwegen. Bekijk ons aanbod en vind jouw perfecte pot.