Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

dBodhi

Cultuur & natuur bij dBodhi

dBodhi is echt een puur merk dat wij verkopen bij Intens Wonen. Alle meubels worden gemaakt in Indonesië, waarbij cultuur en natuur centraal staan. Het is de grote bron van inspiratie. Gerecyclede en organische materialen worden omgezet in duurzame en kwalitatief hoogwaardige meubels, die veelal handgemaakt worden. De kunst van het vakmanschap is hierbij bewonderingswaardig. 

In 2007 is dBodhi opgericht vanuit de behoefte aan meer unieke meubels. In Indonesië begon de productie van tafels en kasten die van teruggewonnen teakhout gemaakt worden. Alle meubels worden in eigen studio in Java gemaakt, of in kleinschalige ateliers.

Teakhout van dBodhi

Zoek je een eettafel of een salontafel die gemaakt is van kwalitatief hout? dBodhi gebruikt gerecycled hoogwaardig teakhout, afkomstig van oude huizen uit dorpen in Oost-Java. Het komt van bomen die meer dan 60 jaar oud zijn en bekend staan om hun hoogwaardige teakhout. Aan de rustieke texturen is de geschiedenis en het karakter dan ook duidelijk af te lezen. Dit teakhout zit ook verwerkt in onze favoriete wandplank serie van dBodhi Shelfmate waarbij oneindig veel composities mogelijk zijn.

Verder in de collectie vind je diverse fauteuils, eetkamerstoelen en woonaccessoires zoals hanglampen, manden, spiegels en meer. Dit komt in een natuurlijke stijl.

Intens Wonen, Gezellig spiegels Wonen.