Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1670 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Dutchbone

Over Dutchbone

De meubels van Dutchbone hebben een unieke en wereldse uitstraling. Dit ontstaat niet uit het niets. Dutchbone reist veel naar andere landen, haalt inspiratie op uit verschillende culturen en brengt een eerbetoon aan het vakmanschap uit het heden en verleden. Dit maakt dat Dutchbone interieurstukken ontwikkelt die gemaakt zijn om een moment vast te leggen.

Eigenschappen van Dutchbone

Dutchbone maakt dus meubels die komen in een wereldse stijl. Naast dit vindt Dutchbone het belangrijk om te verduurzamen. De eerste stappen zijn hierin gezet. Er wordt gebruik gemaakt van de meest mogelijke duurzame materialen en productiemethoden. Daarnaast ontwerpt Dutchbone een hoogwaardige collectie die van generatie tot generatie meegaat. Het hoofdkantoor kan natuurlijk ook niet achterblijven bij het verduurzamen. Zo’n 30% van de eigen energie wordt opgewekt via zonnepanelen. Het streven is om dit naar 100% te brengen. De fabrikanten worden aangemoedigd om recyclebare verpakkingsmaterialen te gebruiken en om het gebruik van nieuw plastic en piepschuim te verminderen. Met al deze initiatieven draagt Dutchbone zijn steentje bij om de wereld een stukje beter te maken.

De collectie van Dutchbone

In de collectie van Dutchbone vind je zowel kleinmeubelen als grote meubels. Fauteuils, eetkamerstoelen, maar ook vloerlampen, kleden en bijzettafels. Er is ruime keuze. Combineer de uitdagende meubels van Dutchbone met meer basic items om een gaaf interieur te creëren. Eens wat anders dan de standaard.

Een echte uitblinker van Dutchbone is de Dutchbone Fauteuil Landa. Deze prachtige stoel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Hij is namelijk gemaakt van materialen die ook bestand zijn tegen regen en zon. De unieke print in combinatie met de lage zitting geeft een wow effect!

Een andere bestseller is de Dutchbone Wandlamp Corridor. Deze lamp heeft bijzondere vormen wat zorgt voor een lichtspektakel op jouw muur. De lamp komt in de kleuren antique brass en zwart.

Shop de mooiste items van Dutchbone bij Intens Wonen.