Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 10 (0 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Fatboy

Dé zitzak van Fatboy

De iconische kleurige zitzakken van Fatboy, wie kent ze niet? Eind jaren negentig zijn deze zitzakken ontworpen in Finland en in 2002 richtte Brabander Alex Bergman Fatboy op. De oversized zitzak is toen snel wereldwijd populair geworden. In huizen, op terrassen, op evenementen, waar je ook kwam, overal zag je ze terug. Later is de collectie verder uitgebreid met andere meubels, woonaccessoires en tuinmeubels zoals lampen en hangmatten die tegenwoordig ook erg in de smaak vallen.

Eigenschappen van Fatboy

Fatboy zorgt voor een glimlach aan het leven en zoekt bij elk detail naar de fun in de functionaliteit. Zo ook bij het labeltje van de populaire Fatboy Edison Tafellamp, die dient als aan en uit knop. Oude bekenden van je huis en tuin ontwerpt Fatboy naar iconische, inventieve producten waar een fun twist aan zit. Het designteam werkt dan ook maanden aan het bedenken, ontwerpen, testen en verbeteren van de producten. Er wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit zodat je jarenlang van de producten kan genieten! Dit bereikt Fatboy door sterke materialen in te zetten die watervast zijn en niet verkleuren. Zo kan je lekker hard neerploffen en is het niet erg als je een keer knoeit!

Een groener leven met Fatboy

Fatboy vindt het belangrijk om bij te dragen aan een groener leven. Het liefste worden gerecycelde materialen ingezet en anders materialen die een lage impact op het milieu hebben. ‘Making products the minimize waste and the maximize use.’ Het product de Concrete Seat is een voorbeeld dat gemaakt is van 100% gerecycled polyethyleen. Zelfs met kleine stappen levert Fatboy een bijdrage aan het milieu. Op kantoor worden er alleen ledlampen gebruikt en plastic bekertjes en rietjes zijn verboden.

Ga jij voor de classic zitzak of kies je toch iets anders uit de collectie van Fatboy!

Intens Wonen, Gezellig wonen.