Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1651 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Karlsson

Karlsson is hét klokkenmerk

Karlsson is de koning van de klokken. Het is onderdeel van Present Time. Dit is ontstaan in 1980 en inmiddels is Present Time uitgegroeid naar drie merken, Present Time, Leitmotiv en Karlsson.

Het Nederlandse klokken merk Karlsson doet er alles aan om hoge kwaliteit te leveren en helemaal van deze tijd te blijven. Door de trendy kleuren, vormen en speelse details ontworpen door internationale ontwerpers. Elke klok heeft en eigen karakter en is zo ook op zijn eigen manier uniek.

Uitblinkers van Karlsson

In de collectie van Karlsson is een selectie gemaakt van de beste klokken. Stijlvolle klokken die net even anders zijn dan de standaard. Een uitblinker is de Karlsson Wandklok On The Edge. Deze serie klokken bestaat uit fijne, tijdloze basics. Strak en modern, afgewerkt met een matte look. Deze klokken zijn verkrijgbaar in meerdere basiskleuren. Het is ook de perfecte klok voor in een kantoorruimte. Op zoek naar iets meer uitdaging? Kijk dan eens naar de Karlsson Wandklok Slides en de Karlsson Wandklok Sensu. Deze klokken hebben een gave structuur.

Klok kopen?

Zoek jij nog een klok? Je kan dit overal in huis ophangen als wanddecoratie. Zo plaatsen mensen een klok in de woonkamer, de hal, of de slaapkamer. Naast dat het natuurlijk functioneel is, is een klok ook een toevoeging van decoratie. Tegenwoordig zijn er allerlei klokken in diverse prints, kleuren en structuren. Bij Intens Wonen bieden wij een breed assortiment klokken aan.