Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 10 (0 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

LABEL51

Ontstaan LABEL51

LABEL51 is opgericht in 2012 en ontstaan uit passie voor meubelen, interieur design en gezelligheid in huis. LABEL51 streeft ernaar om een eigentijdse collectie met zowel unieke als authentieke items aan te bieden. De Nederlandse designers en vormgevers van LABEL51 werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen. Hierdoor worden er elke maand nieuwe producten toegevoegd aan de collectie. Bij Intens Wonen bieden wij de gehele collectie van Label51 aan waardoor jij erg veel keus hebt. 

Eigenschappen van Label51

De collectie van LABEL51 is uniek, authentiek en eigentijds. Ga jij voor industrieel, Scandinavisch of modern? LABEL51 heeft het allemaal! Ieder item is ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Label51 kan altijd erg snel meegaan met de trends. Dit omdat de collectie van Label51 maandelijks aangevuld wordt.

De collectie van LABEL51

Met de producten van LABEL51 is het mogelijk om je eigen identiteit terug te laten komen in je interieur. LABEL51 heeft een erg breed assortiment aan onder andere verlichting, salontafels, dressoirs, poefs, tv-meubelen, kasten en vloerkleden. Doordat LABEL51 werkt met verschillende stijlen, is er voor ieder wat wils. In de collectie van LABEL51 vind je complete meubelseries. Dit maakt de collectie van LABEL51 erg breed.