Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1631 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Leitmotiv

Leitmotiv is ontstaan in 1980. Dit merk is onderdeel van Present Time. Bij Leitmotiv draait alles om design.

De collectie van Leitmotiv

De collectie van Leitmotiv is verrassend en een tikkeltje gedurfd. Ze ontwerpen producten met een soms verrassend ontwerp en een gedurfde uitstraling. Leitmotiv geeft een unieke look in huis. Wat zit er in de collectie? Dit is voornamelijk verlichting zoals hanglampen, tafellampen en bureaulampen. Maar je vindt ook grootmeubelen zoals fauteuils. De moderne producten staan zo goed als in elk interieur en dat is de magie van het merk.

Verlichting gemaakt van glas

Leitmotiv heeft veel verlichting gemaakt van glas. Dit geeft een chique uitstraling. Uniek is dat je door de lamp heen kunt kijken. Dat maakt het luchtig waardoor je gemakkelijk meerdere lampen kunt combineren. Het glas kan helder zijn, smoke en of met een kleurtint.

Verlichting kopen?

Verlichting is een belangrijk onderdeel in huis. We willen ’s avonds niet in een donker hol zitten, maar een te felle verlichting is ook niet gezellig. Creëer sfeer met de juiste verlichting. Bij Intens Wonen vind je allerlei verlichting. Hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Of wat denk je van de Hobby Bureaulampen van Leitmotiv, deze zijn ideaal om het goed te kunnen zien.