Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1576 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Light & Living

Geschiedenis van Light & Living

Light & Living is ruim 40 jaar geleden begonnen in een kleine fabriekshal. Hier startte ze met het maken van unieke lampenkappen. Later is daar andere verlichting bijgekomen zoals hanglampen en tafellampen. Tegenwoordig is de collectie nog verder uitgebreid met stijlvolle woonaccessoires en (klein)meubelen, en deze zijn in meer dan tachtig landen te koop.

Eigenschappen van Light & Living

Light & Living draagt graag bij aan het creëren van een comfortabele woonplek en sfeervolle verlichting. Zij reizen over de hele wereld om inspiratie op te doen voor het maken van de nieuwe, trendy collecties die Light & Living zelf ontwerpt. Altijd opzoek naar producten waarvan het hart sneller gaat kloppen. Bijzondere kleuren, onregelmatige structuren of soms de pure eenvoud dat kan raken.

Het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires voor een eerlijke prijs is de belangrijkste missie van Light & Living. De slogan ‘A world of inspiration’ sluit aan bij wat Light & Living wil bieden aan ieder die opzoek is naar een sfeervolle woonplek. Het samenstellen van de collecties gebeurt altijd met veel aandacht en oog voor detail. Zo worden alle lampenkappen met de handgemaakt, wat zorgt voor unieke materialen en patronen. Tegelijkertijd speelt Light & Living in op de woontrends bij het creëren van de trendy meubels en woonaccessoires.

Uitblinkers van Light & Living

In de collectie van Light & Living bij Intens Wonen bieden we onder andere stijlvolle vazen, lampvoeten, lampenkappen, etagères, hanglampen, salontafels, klokken en meer woonaccessoires en (klein)meubelen aan. We hebben een aantal topproducten die grote favoriet bij jullie zijn. Neem de Light & Living salontafelset serie TALCA en de Light & Living lampvoet series JAMIRI en LUTIKA. Deze tijdloze woonaccessoires zijn niet meer weg te denken.

Neem snel zelf een kijkje om te zien wat past bij je interieur!