Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1662 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Must Living

Ontstaan Must Living

Must Living is in 2015 ontstaan uit een passie voor wonen. De oprichters van Must Living combineerden hun jarenlange ervaring in interieur en reizen tot een lifestyle concept. Meubels en accessoires op authentieke wijze laten maken door de talentvolle vakmensen die ze tijdens het reizen tegen kwamen is een droom die uit is gekomen.

Eigenschappen Must Living

Must Living gebruikt verfijnde ontwerpen en luxueuze materialen om spullen te maken die bruikbaar en smaakvol zijn. De meeste producten van Must Living worden met traditionele technieken gemaakt van natuurlijke materialen. Boven alles gaat Must Living over schoonheid. De ontwerpen van Must Living gaan terug op traditionele productieprocessen. Must Living werkt milieuvriendelijk met natuurlijke en gebruikte materialen. Behalve verfijnd kunnen de artikelen van Must Living ook industrieel en rauw zijn. Must Living heeft een gedurfde manier van maken, en dat zie je terug in je huis. Tot slot gaat Must Living ook over plezier! Plezier in deze prachtige spullen om je huis de fijnste plek op aarde te maken.

De collectie van Must Living

De collecties van Must Living hebben voornamelijk een landelijke stijl met een moderne touch. Maar de items zijn ook erg goed te combineren in bijvoorbeeld een industriële of Scandinavische woonstijl.  Breng je interieur tot leven met het lifestyle concept MUST Living. Een heerlijke collectie leuke en authentieke woonspullen met een vleugje feel good. Een MUST in elk interieur!

Uitblinkers van Must Living

Echte uitblinkers in de collectie van Must Living zijn de producten uit de Cloud-serie. Deze moderne serie heeft barkrukken, barstoelen, eetkamerstoelen, fauteuils en krukjes. De gehele serie is in dezelfde stijl en verkrijgbaar in het lichtgrijs en antraciet. De zitting en rugleuning van de producten zijn flink opgevuld, waardoor ze heerlijk comfortabel zitten. De trapezium-vormige poten van de stoelen zijn gemaakt van zwart gepoedercoat staal, wat de collectie erg trendy maakt.

Gratis verzending en retourneren bij Intens Wonen.