Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1668 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Riverdale

Ontstaan Riverdale

Riverdale is een Nederlands allround interieurmerk wat is ontstaan in 2006. Met een breed assortiment aan trendy meubels en woonaccessoires in diverse stijlen is Riverdale de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende merken in de woondecoratiebranche.

De collectie van Riverdale

Het motto van Riverdale is ‘fashionable living’. Zo zit Riverdale altijd bovenop de laatste trends. Deze worden door een team designers vertaald van mode en lifestyle naar stijlvol wonen.

De collectie van Riverdale kenmerkt zich aan zijn trendy, luxe en sfeervolle design. Het ruime assortiment van Riverdale bestaat onder andere uit barstoelen, eetkamerstoelen, bijzettafels, dressoirs en diverse woondecoratie. Zo staat Riverdale bekend om haar opvallende, luxe klokken.

“Endless in style” is een zin die in een aantal woorden omschrijft waar Riverdale voor staat. Met de producten van Riverdale zijn de mogelijkheden om het huis in te richten eindeloos.

Net als in de mode presenteert Riverdale twee keer per jaar een nieuwe collectie en worden de laatste modetrends door een team van designers verwerkt in nieuwe ontwerpen. Elk seizoen wordt er een geraffineerd pallet aan kleuren en materialen gecreëerd. Van tijdloze en elegante natureltinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld blauw, groen en burgundy. Op die manier is de collectie van Riverdale altijd up-to-date. Aan het begin van het jaar komt Riverdale met een voorjaarscollectie (spring-summer) en halverwege het jaar komt Riverdale met een najaarscollectie (autumn-winter). Ieder najaar presenteert Riverdale ook een waanzinnige kerstcollectie. Het uitgebreide aanbod in iedere collectie bestaat uit verschillende thema’s. Zo is er altijd iets voor iedere woonstijl. De collectie van Riverdale geeft de mogelijkheid om uitlopende interieurstijlen met elkaar te combineren en jouw interieur in een vingerknip te veranderen. Dat is de kracht van Riverdale. 

Spring-Summer 2022

In de Spring-Summer collectie van 2022 maakt Riverdale gebruik van de basiskleuren off-white, zwart en grijs. Deze kleuren worden gecombineerd met aardse tinten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en vormen. Dit is dé trend op dit moment en deze is zorgvuldig overgenomen in de nieuwe Riverdale collectie.

Intens Wonen, gezellig wonen!