Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Rivièra Maison

Geschiedenis van Rivièra Maison

Op 1 maart 1948 is Rivièra Maison ontstaan aan de Amsterdamse Overtoom. Hier is het allemaal begonnen met een bloemenwinkel genaamd Rivièra Bloemsierkunst. In 1985 start hierbij ook de verkoop van woondecoraties. Door de jaren heen zijn er steeds meer winkels bijgekomen en inmiddels is Rivièra Maison uitgegroeid tot een groot en populair interieurmerk. Dit merk is niet meer weg te denken!

Eigenschappen van Rivièra Maison

Rivièra Maison wil graag dat jij jezelf kan zijn en kan genieten als je thuis bent, ‘home is where you can be you’. De meubels en woonaccessoires van Rivièra Maison stralen dan ook veel warmte en sfeer uit. Andere belangrijke pijlers zijn exclusiviteit en service. Rivièra Maison ontwerpt zelf de gehele collectie, die uit meer dan 3000 producten bestaat. Wist je dat de collectie wel acht keer per jaar wordt vernieuwd!

De producten zijn erg uniek. Ze worden met de hand gemaakt in verschillende ateliers overal ter wereld. Door het handwerk kunnen de producten van elkaar verschillen en juist dat maakt de collectie zo bijzonder. Veel producten bevatten rustic rattan. Dit wordt gewonnen uit oerwouden van Indonesië en vervolgens verwerkt en gevlochten in Javaanse dorpen. Een ander materiaal dat veel wordt gebruikt, is hout. Hierbij wordt er veel gerecycled hout ingezet dat afkomstig is van oude deuren en balken. Ook gerecyclede plastic flessen worden omgezet in kwaliteitsstoffen om het plasticprobleem tegen te gaan. Tenslotte wordt er veel aardewerk en glaswerk gebruikt als materialen.

De collectie van Rivièra Maison

Je zal je misschien nu afvragen wat voor producten er dan allemaal worden gemaakt van al die verschillende materialen. In het assortiment van Intens Wonen vind je vooral veel woonaccessoires van Rivièra Maison. Denk aan servies, glazen, manden, lampen, fotolijsten, voorraadpotten en veelal andere decoratie. Je kunt het zo gek niet bedenken en Rivièra Maison heeft het in de collectie! Naast de woondecoratie, zijn er ook een aantal grotere meubels zoals banken, stoelen en tafels te verkrijgen.

De collectie van Rivièra Maison wordt constant vernieuwd, zo ook bij Intens Wonen. Altijd gratis verzending!