Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1666 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

SIDD

Over Sidd

Sidd is een label van Tower Living, en hét label van de zitmeubelen. Je huis is de plek waar je graag wil ontspannen en tot rust kan komen. Comfortabele zitmeubelen zijn hierbij echt een must. Voor ieder interieur is er een match, want er zijn veel opties mogelijk bij de meubels van Sidd.

Over Tower Living

Tower Living is een partner voor groothandels, grootwinkelbedrijven, retailers, inkooporganisaties en projectpartners in Nederland, België en Duitsland. De labels van Tower Living zijn Toff, RENEW en Sidd. Een designteam ontwerpt alle meubelen voor de collecties. Deze zijn opgebouwd rond vier verschillende stijlen: Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds en Functioneel.

De collectie van Sidd

In de collectie van Sidd zijn er allerlei soorten zitmeubels. Eetkamerstoelen, barstoelen en eetkamerbanken. Bij Intens Wonen bieden wij de zitmeubels van Sidd aan in veel verschillende kleuren, opstellingen en stoffen. Zo is er voor ieder wat wils. De collectie van Sidd bestaat uit verschillende stijlen. Zo kan je gaan voor stoer en industrieel, maar ook voor romantisch en landelijk. Ben jij er al uit voor welke woonstijl je gaat?