Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Spinder Design

Over Spinder Design

Spinder Design is een Nederlands meubelmerk wat sterk is in staal. De missie van Spinder Design is al meer dan 50 jaar om het leven mooier en makkelijker te maken door het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. De ontwerpers van Spinder Design transformeren duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs.

De collectie van Spinder Design

Spinder Design is een merk dat jarenlange ervaring heeft met het ontwerpen, produceren en leveren van halmeubels en accessoires. Spinder Design vindt het belangrijk dat alle materialen, die gebruikt worden in de collecties, later opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarom maakt Spinder Design meubels van duurzame grondstoffen. Daarnaast werkt Spinder Design alleen samen met Europese partners. Zo kan er controle worden gehouden over zowel het productieproces als de arbeidsomstandigheden. Maatschappelijk ondernemen is een norm van Spinder Design. Het uiteindelijke doel van Spinder Design is om een volledige Cradle-to-Cradle levenscyclus te creëren voor de producten.

Eigenschappen van Spinder Design

Spinder Design is eerlijk, bewust en garandeert vakmanschap en kwaliteit in zijn producten. De ontwerpers van Spinder Design mixen duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs. De staal- en houtmeesters van Spinder Design bewerken rauwe grondstoffen tot solide meubels van eerlijke kwaliteit. Zo worden herbruikbare materialen omgetoverd tot innovatieve oplossingen met een eigentijds ontwerp.

De eerste indruk bepaalt alles. Niet alleen voor je gasten, maar ook voor jezelf. Wat als de overvolle kapstok plaatsmaakt voor een minimalistische, multifunctionele wandkapstok? En als een trendy stalen schoenenrek de vloer bevrijdt van rondslingerende pumps en sneakers? De oplossingen van Spinder Design geven jou meer ruimte, en jouw ruimte meer stijl.

De Spinder Design Billy schoenenkasten

De Billy schoenenkasten van Spinder Design zijn echte bestsellers. De ondiepe schoenenkasten zijn gemaakt van gepoedercoat staal. Het strakke en subtiele design straalt rust uit. De Billy-serie bestaat uit zes types. De gehele serie wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor je de kasten aan de muur kunt hangen. Hang meerdere Billy’s naast of boven elkaar voor een speels effect. De Billy schoenenkast is een stijlvolle oplossing voor het veelvoorkomende probleem: rondslingerende schoenen.

Intens Wonen, gezellig wonen.