Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

WOOOD

Ontstaan van WOOOD

De producten van WOOOD worden niet alleen in het verre oosten gemaakt, maar ook op eigen bodem in de Nederlandse fabriek De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit familiebedrijf ontwerpt en produceert inmiddels al meer dan 40 jaar stoere, eigentijdse meubels die eenvoudig te monteren zijn, voor de merken WOOOD, BePureHome en VT Wonen. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan duurzame productie.

Eigenschappen van WOOOD

Wat is kenmerkend voor WOOOD? Dit is het Nederlandse vakmanschap in combinatie met de pure materialen dat WOOOD inzet en niet te vergeten, de unieke designs. De collectie is strak, robuust en eigentijds. Geef je interieur een uitdagende look met de producten van WOOOD!

Naast de normale lijn, is er ook nog de WOOOD Exclusive lijn. Deze collectie heeft iets meer lef en is net wat gedetailleerder. Het geeft de finishing touch aan je interieur. Deze exclusieve eyecatchers zijn goed te combineren met de basic en eigentijdse artikelen van de normale lijn van WOOOD.

Zoals de naam het al zegt, wordt er bij WOOOD vooral gewerkt met hout, namelijk met massief grenen en eiken hout. Dit hout is afkomstig uit bossen waar er duurzaam met het materiaal wordt omgegaan. Het verantwoord bewerken, verpakken en vervoeren van de items is ook iets waar WOOOD aandacht aan besteed. Daarnaast werkt WOOOD constant aan het verbeteren van bestaande producten die in de nieuwe collecties nog strakker naar voren komen.

Uitblinkers van WOOOD

Van WOOOD wordt er een ruim assortiment aangeboden bij Intens Wonen. Bijzettafels, fauteuils, eettafels, tv meubels, maar ook hanglampen, spiegels, poefs en meer. Echte favorieten van jullie zijn bijvoorbeeld de WOOOD Suus bijzettafels en de WOOOD fotolijstplanken. Ook voor de kids zijn producten als de WOOOD Speelgoedkist Dennis erg gewild. Ben jij er al uit waar je voor gaat?

Intens Wonen biedt de laagste prijsgarantie aan!