Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Zuiver

Ontstaan Zuiver

Zuiver Group werd opgericht in 1998 door vier jeugdvrienden uit de Zaanstreek. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubels, lanceerden ze in 2011 het merk ‘Zuiver’. De droom van het bedrijf was om de interieur-iconen van morgen te ontwerpen voor iedereen. De schaal waarop dat wordt gedaan is misschien veranderd, maar de reden waarom niet. Tegenwoordig is Zuiver een gevestigde naam in de interieurbranche. De collectie van Zuiver wordt verkocht in meer dan 80 landen op 5 verschillende continenten.

Zuiver Group

Zuiver valt onder de Zuiver Group. De Zuiver Group heeft naast Zuiver onder andere ook het merk Dutchbone. Het trendy interieurmerk Dutchbone is ook verkrijgbaar bij Intens Wonen.

Eigenschappen van Zuiver

Voor Zuiver betekent de merknaam fris, puur en authentiek design voor iedereen, maar niet zomaar iedereen. Zuiver gelooft dat creativiteit de wereld comfortabeler maakt en een wereld creëert die we ons nooit hadden voorgesteld. Maar de belangrijkste plek van allemaal is thuis. Jouw toevluchtsoord waar je tot rust kan komen en helemaal jezelf kan zijn. Daarom laat Zuiver juist die wereld terug komen in het meubilair.

De collectie van Zuiver

De collectie van Zuiver is luxe, herkenbaar en eigentijds. Met de eigentijdse collectie meubelen, verlichting en accessoires van Zuiver worden toekomstige materialen, vernieuwende designideeën en ontwerpen naar elk huis, om deze zo comfortabel mogelijk te maken en jouw gevoel van thuis te definiëren. ‘Tomorow’s designs for today’s interiors’.  De aanpak van Zuiver is eenvoudig, maar de overtuiging erachter is groot. Zuiver streeft ernaar dat hun producten meer zijn dan alleen meubilair. Het gaat Zuiver om design en functie, maar ook om ervaringen, herinneringen, comfort, het alledaagse, het ongewone en het onverwachte.

Uitblinkers van Zuiver

Een echte uitblinker van Zuiver is de Beige Bubba Fauteuil. Deze trendy fauteuil is van top tot teen uitgevoerd in één kleur. Dat geeft een rustig, maar tegelijkertijd een bijzonder beeld. De moderne ribstof met decoratieve stiksels maakt deze fauteuil helemaal af.

Daarnaast is Zuiver Hanglamp Cable Drop Black ook een echte uitblinker bij. De stijlvolle, metalen hanglamp is druppelvormig en een prachtig geweven patroon.

Intens Wonen, Gezellig Wonen.