Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Najaarsfavorieten

We gaan het najaar in en dat betekent dat het weer tijd is om ons interieur een warme en gezellige uitstraling te geven. Intens Wonen heeft dit seizoen weer een prachtige collectie favorieten samengesteld, geïnspireerd op de laatste najaar trends. Ontdek de wereld van warme kleuren, zachte stoffen, rijke materialen, gekke prints en heerlijke geuren.

Najaarskleuren

Warme kleuren geven je interieur een knusse en natuurlijke sfeer. Denk aan diepe roodtinten, zwoel bordeaux, rijk oranje en tinten van goudbruin. Deze kleuren brengen niet alleen sfeer in huis, maar geven ook een gevoel van geborgenheid tijdens de koudere dagen. Daarbij is het combineren van de warme kleuren met coolere kleuren een prachtig contrast. Houd je namelijk niet echt van rood-tinten of gele kleuren? Dan kan je het proberen te combineren met een zachte lichte kleur of je houdt het bij één kleur en gebruikt daarbij verschillende warme materialen. Bij Intens Wonen begrijpen we het effect van kleur en hebben we een reeks producten geselecteerd die perfect aansluiten bij deze trend.

Gevoel van zachte stoffen

Zodra de temperatuur daalt, verlangen we naar comfort en warmte. Zachte stoffen zijn daarom onmisbaar in het najaar. Daarbij geeft het ook een warme en knusse uitstraling. Of het nu gaat om een fluweelzachte bank, pluizige kussens, een fauteuil van teddystof of een wollig kleed voor bij de openhaard; de collectie Najaarsfavorieten van Intens Wonen biedt het allemaal. Omhul jezelf met deze stoffen en voel direct de gezelligheid en warmte die ze brengen.

Het karakter van warme materialen

Materialen spelen een cruciale rol in de sfeer van een ruimte. Voor het najaar ligt vaak de focus op warme materialen zoals rijk hout, brons, leder en ander stoffen. Ze hebben de kracht om een kamer een rustieke, knusse en warme uitstraling te geven. Deze materialen hebben vaak al een warm gloed van zichzelf. Daarom matchen deze materialen perfect met de warme kleuren.

Kaarsen en lampen

De aller makkelijkste manier om van je donkere, kille huis een warm en open interieur te maken, is het gebruik van licht. Een grote vloerlamp naast je bank of fauteuil geeft al een hele open sfeer, en brengt een uitnodigend gevoel. Daarbij zijn kaarsen een mooi accessoire voor in huis. Er zijn zoveel verschillende vormen, geuren en kleuren en daarom altijd iets passend voor in jouw stijl. Daarbij geeft het zien van een vuurtje en het ruiken van geuren veel warmte af. Precies wat je zoekt in het najaar!

De Najaarsfavorieten van Intens Wonen zijn vol sfeer, warmte en stijl. Duik in de trends, omarm de warme kleuren, voel de verschillende stoffen en de rijke materialen en geniet van de geuren en kleuren. Laat dit najaar je huis stralen met de unieke touch van Intens Wonen.