Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1576 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

WOOOD Exclusive Trian Tower Rond Essen Zwart [fsc]

Heeft u vragen over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

De perfecte kast voor de boekenwurm met stijl! Deze spectaculaire Trian boekenkast heeft een ronde vorm en biedt hierdoor een zee aan ruimte voor de mooiste boekencollecties, accessoires en items met dierbare herinneringen. Door de diepzwarte tint oogt Trian massief en tegelijk rustig en stijlvol.

Materiaal
De Trian Tower is gemaakt van massief essen met een geborstelde afwerking dat is afgelakt in de kleur blacknight. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.

Afmetingen
De Trian Tower boekenkast heeft een hoogte van 168 cm en een breedte en diepte van 100 cm. De kast is voorzien van drie zijden die allemaal voorzien zijn van drie verschillende formaten vakken. Het grootste vak heeft een hoogte van 45 cm, het middelste grootte vak heeft een hoogte van 33 cm en het kleinste vak heeft een hoogte van 33 cm. De poot heeft een hoogte van 24 cm.

Onderhoud
Behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan essenhout eenvoudig opnieuw behandeld worden. Schuur het hout op tot korrel 180, daarna kan het essenhout goed beschermd worden met een olie, was, lak of beits naar keuze. Onbehandeld essenhout is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Levering
De boekenkast wordt in drie pakketten geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Wordt Trian bij een muur geplaatst? Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

 

- Unieke, ronde boekenkast
- Zwart, geborsteld essenhout [FSC]
- Ruime opbergmogelijkheden
- H 168 cm x B 100 cm x D 100 cm

Specificaties

  • SKU: BEP-373827-Z
  • Materiaal: Ash
  • Merk: WOOOD Exclusive
  • ean: 8714713097616

Klantenservice

Heeft u een vraag over dit product?


Stel ons uw vraag


Mail: [email protected]

Tel: 085-201 0242