Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Huisparfum

Huisparfum kopen? Het eerste wat mensen opmerken in je huis is natuurlijk de geur. Zorg er dus voor dat de indruk van jouw huis positief is. Dit kun je doen met de huisparfums van Intens Wonen. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende geuren en merken. Ben je benieuwd naar onze producten? Bekijk dan ons prachtige aanbod!

De lekkerste geur verspreiders voor in je huis

Met de huisparfums van Intens Wonen zorg je er voor dat het altijd lekker ruikt in jouw huis. Nare geurtjes verdwijnen met onze luchtverfrissers voor de woonkamer als sneeuw voor de zon! Heb je bijvoorbeeld net gekookt en verwacht je visite? Dan kun je met onze geur verspreiders heerlijke huisgeuren creëren. Heb je liever constant een heerlijke geur? Bekijk dan eens onze geurstokjes en geurkaarsen

De beste merken

Bij Intens Wonen hebben wij een groot assortiment huisparfums van verschillende merken. Met deze merken ben jij verzekerd van de lekkerste geuren in je huis. Bij ons kun je deze kopen tegen de allerlaagste prijzen! Wij bieden onder andere de volgende merken aan:

Kies je favoriete geur

De een vind lavendel heerlijk ruiken, de ander houdt meer van vanille. Als je geuren bij Intens Wonen shopt, dan is de keuze aan jou om te bepalen welke geur je wilt. Weet je echt niet welke geur je wilt? Bestel dan verschillende geuren en bekijk welke geur jij het lekkerste vindt voor in je woonkamer. 

Huisparfum kopen?

Huisparfum kopen? Dat doe je bij Intens Wonen! Wij hebben huisparfums van de beste merken en geuren. Heb je een keuze kunnen maken uit een van onze parfums? Bestel deze dan veilig en voordelig in onze webshop. Altijd gratis verzending en retourneren. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.