Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1675 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

WOOOD Bikkel Kruk Hout Naturel 40xØ28cm

Heeft u vragen over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

Deze Bikkel kruk is een verrassend item in het interieur! De kruk is afkomstig uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De kruk is gemaakt van paulownia hout, wat de snelst groeiende hardhout ter wereld is. Het paulownia hout staat bekend om haar knoestige kenmerken, scheuren en gaten in het hout kunnen voorkomen en geven deze Bikkel zijn robuuste karakter.

Materiaal
Paulownia hout is een natuurlijk materiaal met een zachte structuur, het is snel beschadigd of gebutst. Echter is paulownia hout zeer slijtvast en gaat lang mee, dit maakt het natuurlijke product zeer duurzaam. warme tint van het hout is zeer aantrekkelijk voor interieuritems. Paulownia hout heeft de grove, robuuste kenmerken van hout. Dit betekent dat knoesten en barsten het item juist zijn herkenbaar natuurlijke uitstraling geeft.

 

Onderhoud
Een nadeel van deze zachte houtsoort is de kwetsbaarheid bij veelvuldig gebruik. Items van paulownia hout kunnen snel beschadigen en zijn lastig te repareren. Plaats een item van paulownia hout niet langdurig in (in)direct zonlicht, hierdoor kan het hout uitdrogen en barsten. Houd het hout wekelijks stofvrij met een schone, droge doek. Eventueel extra behandelen met een transparante coating is mogelijk, maar wordt niet nodig geacht. Vanwege de grove structuur is het item moeilijk volledig beschermd te krijgen.

Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de kruk. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

 

- Natuurlijke en pure kruk
- Naturel paulownia hout
- Praktisch als tafeltje én kruk
- H 40 cm x Ø28 cm

Specificaties

  • SKU: BEP-377152-N
  • Merk: WOOOD
  • ean: 8714713125517

Klantenservice

Heeft u een vraag over dit product?


Stel ons uw vraag


Mail: [email protected]

Tel: 085-201 0242