Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Cadeautips voor de feestdagen

November 25, 2022

cadeautips

Het is altijd weer spannend; je trekt een lootje en krijgt een naam waarvan je denkt ‘Oef, wat voor cadeau moet ik dáár toch aan geven?!’ Of je moet weer cadeautjes verzinnen voor iemand waar je al jaren cadeaus aan geeft. Dan kan het ook weer een uitdaging zijn om iets te bedenken. Soms wil je net even iets anders geven dan de andere jaren. Dus, ben jij ook nog opzoek naar goede kerstcadeaus? Lees hier stijlvolle cadeau inspiratie. De leukste kerstcadeaus zijn ingedeeld in verschillende budgetten, zodat je wat makkelijker kan zoeken.

Cadeaus tot 45 euro

45

Zoek je naar cadeaus met een wat fijner prijsje, maar die tóch stijlvol zijn? Snuffel dan eens rond in deze categorie. Er is genoeg keuze uit verschillende mooie cadeaus. Zo ook geurkaarsen van WoodWick. Deze zijn er in allerlei geuren en kleuren. Alle kaarsen zijn gegoten in een decoratief glas en er zit een mooi houten deksel op. De kaarsen van WoodWick knisperen als de kaars brandt, wat het geluid van een knapperend haardvuur nabootst. Heerlijk ontspannend! Daarbij verbloemt een geurkaars goed de stank van de gourmet. Ook fijn. Bij de cadeaus tot 45 euro vind je onder andere ook giftsets, geurlampen, kerstdecoratie, warme plaids en geurstokjes.

Cadeaus tot 75 euro

75

Wil je wat meer budget besteden? Bij de cadeaus tot 75 euro vind je een aantal extra, stijlvolle cadeaus. Zoals luxe geurlampen en giftsets van Ashleigh and Burwood. Dit werkt ook super tegen de gourmetlucht. Deze geurlampen vernietigen namelijk ongewenste geurtjes en reinigen de lucht. Daarnaast hebben deze geurlampen een feestelijke en chique uitstraling. De lampoliën die erbij horen komen in allerlei heerlijke geuren.

Cadeaus vanaf 75 euro

75-2

Er zijn ook cadeaus vanaf 75 euro. Hier vind je onder andere veel sfeervolle producten van Fatboy, zoals de fantastische Hotspot dekens en kussens. Deze zijn lekker warm om onder te kruipen. Andere cadeaus waar je je dierbaren zeker blij mee maakt, zijn de Fatboy Edison the Petit en Mini tafellampen. Deze razend populaire tafellampen shop je deze periode met 25% korting in Duopack. Of je kiest voor de tafellamp met een gratis x-mas cappie! Deze kerstkapjes worden willekeurig verzonden en maken het tafellampje nog gezelliger. Als dat geen leuke kerstcadeaus zijn! Ga je liever voor wat anders? Een mooie poef in teddy of boucle stof is ook helemaal de trend van nu en past op elke plek in huis.

Zitten er al wat potentiële cadeaus bij? Dan kan het inpakken beginnen. Voeg er sierlijke linten of cellofaan aan toe om je cadeaus af te maken. Je kan natuurlijk ook jezelf iets cadeau doen. Dat verdien je ook weleens. Wij verzenden het zo snel als mogelijk jouw kant op.

Alle kerstcadeaus bekijken?

alle

Tags:
  • kerstcadeaus
  • cadeautips
  • cadeauinspiratie