Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Nieuw merk: Apple Bee, de mooiste tuinmeubels!

March 10, 2023

Ontdek een nieuw merk tuinmeubels, Apple Bee! Dit merk heeft de mooiste tuinmeubels in hoogwaardige kwaliteit. De selectie bestaat uit loungesets en een dining set. Kom hier meer over te weten in deze blog! Het buitenseizoen komt er weer aan. Is jouw tuin hier al klaar voor? Creëer een heerlijke loungehoek om van het weer te genieten of s ’avonds in te chillen. Apple Bee helpt je hier een handje bij met de mooiste loungesets.

Apple Bee tuinmeubels

Apple Bee ontwerpt alle tuinmeubels zelf. Hier gaat veel tijd en zorg in. Dit maakt dat de buitenmeubelen stuk voor stuk uniek zijn. Het design is stoer en strak. Kan jouw tuin wel een make-over gebruiken? Met Apple Bee steel je de show!

Apple Bee Santorini Lounge Set

De Santorini Lounge Set is een degelijke, stoere set. De loungeset heeft een eigentijdse look met het vierkante buisframe design. Deze set bestaat uit de kleuren antraciet en licht grijs. Dit kleurt fantastisch samen. Er zit een kleiner bijzettafeltje bij die je over de tafels kunt schuiven, maar je kan deze ook tussen twee sofa’s zetten om je drankje altijd binnen handbereik te hebben. Je stelt de Santorini set helemaal naar wens samen in je tuin en kunt er lekker mee variëren.

santorini

Apple Bee Condor Lounge Set

De Apple Bee Condor Lounge Set heeft een ontwerp met dunne lijnen. De rugleuningen hebben hierbij een mooie ronding. Dit geeft de loungeset een wat luchtigere uitstraling. De set bestaat uit twee verschillende afmeting banken, een loungechair en drie verschillende afmeting salontafels. Het strakke lijnenspel op de tafels in combinatie met het design van de poot maakt het net even anders dan een basic salontafelset. Er is natuurlijk teakhout verwerkt in deze loungeset wat perfect in balans staat met het zwart.

condor

Apple Bee Condor Dining Set

Het design van de Condor Lounge Set zet door in de Apple Bee Condor Dining Set. Ook bij deze dining set is er een hele goede balans tussen de strakke lijnen van de tuintafel en de wat rondere vormen van de tuinstoelen. Dit maakt dat het geheel wat speelser wordt.

dining

Creëer een wauw-effect met de tuinmeubels van Apple Bee!

Tags:
  • tuinmeubels
  • Apple Bee