Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tips om het voorjaar in huis te halen

February 17, 2023

Hier lees je tips om het voorjaar in huis te halen

Het voorjaar komt eraan! Heb jij de eerste zonnestralen al gevoeld? Heerlijk, hallo lentekriebels. Deze sfeer wil je graag in huis halen. Een aantal tips om dit vrolijke gevoel bij jou thuis te creëren.

Bloemen

Wat is een goede manier om het voorjaar in huis te halen? Nou, dat zijn bloemen! Het ruikt niet alleen naar het voorjaar, het is ook super kleurrijk en fleurig. Daar word je gelijk vrolijk van. Plaats ze in een mooie vaas en je creëert het ultieme lentegevoel.  

Kleur (op de muur)

De lente staat in het teken van kleur. Buiten is alles vol in de bloei, veel kleur dus! Deze kleuren kun je ook in huis halen. Bij het voorjaar horen pastelkleuren, maar ook felle kleuren zie je terugkomen zoals roze, blauw en groen. Groen kan ook in de vorm van (kunst)planten. Met woonaccessoires breng je snel kleur aan in huis. Accessoires kun je gemakkelijk vernieuwen voor een frisse nieuwe look. Zo maken nieuwe kussens een groot verschil voor de sfeer in huis. Maar ook de muur kan je een nieuwe kleur geven de lente echt in huis te brengen!

Lichte kleuren

Combineer de kleurrijke kleuren met lichte kleuren in het voorjaar. Een licht interieur past helemaal bij de lente. Net zoals bij deze binnenkijker. De dagen zijn weer langer en dit licht willen we in huis halen. De kleur beige is een tijdloze trend. Dit komt in veel verschillende tinten, zoals creme wit. Dit zie je nu veel terugkomen in teddystoffen.

Buiten

En dan is buiten ook niet te vergeten. Heb jij een balkon of een tuin? Deze kun je ook weer gaan klaarmaken voor het buitenseizoen en oppimpen. Misschien kan je wel een nieuwe tuinbank gebruiken na al die regen. Deze kan je leuk aankleden met kussens en plaids. Een windlicht is ook een gezellige toevoeging.

Kijk jij al uit naar het voorjaar? Wij in ieder geval wel! Ontdek hier de voorjaarsartikelen van dit seizoen.

Tags:
  • voorjaar