Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Winactie: Win een fauteuil van Light & Living!

January 1, 2023

giveaway

We trappen het nieuwe jaar af met een winactie! Maak nu kans op een super trendy fauteuil van Light & Living. Welke is jouw favoriet? De Light & Living Stoel Antony bouclé crème+zwart of de Light & Living Stoel Charlie velvet karamel+goud. Win één van deze fauteuils! Hoe kun je kans maken? Ga naar onze Facebook en Instagram, zorg ervoor dat je ons volgt, like de post en laat weten welke fauteuil in jouw interieur past! Voor extra kans doe je bij zowel Instagram als Facebook mee en deel je de post. Zie jij de fauteuil al voor je in huis?

Fauteuil Charlie Velvet karamel+goud

Deze fauteuil heeft een prachtige karamelkleur en gouden poten. Je kan de stoel met veel kleuren combineren. Beige, donkerblauw en lichtroze zijn bijvoorbeeld hele mooie combi’s. Maar het kan met nog veel meer samen. Dit komt omdat de fauteuil in het wat lichter karamel is en door de velvet stof heeft deze stoel een fijne zachte look. Velvet is een woontrend die blijft. Helemaal hot! Het heeft een chique en moderne uitstraling. Zachte stoffen zijn niet meer weg te denken.

charlie

Fauteuil Antony Bouclé crème+zwart

Of ga je voor deze fauteuil in het crème met bouclé stof? Ook een trenditem die je met elke kleur kan combineren. En over zachte stoffen gesproken… deze fauteuil heeft een hele zachte look waardoor je hem spontaan wil gaan aaien. Een bouclé stof lijkt qua uiterlijk heel erg op teddy en is daarom net zo aantrekkelijk. Een bouclé stof is iets minder zacht dan een teddy stof. De zwarte poten van de stoel zijn heel mooi in contrast met de crème kleur.

antony

Over Light & Living

Light & Living kent een uitgebreide collectie van stijlvolle woonaccessoires en (klein) meubels. Wist je dat alle lampenkappen in eigen atelier in Nederland met de hand worden gemaakt? Dit zorgt voor unieke kleuren en patronen, die aansluiten op de woontrends. De producten van Light & Living vallen altijd erg in de smaak bij Intens Wonen. Zo ook de prachtige fauteuils Charlie en Antony.

Tags:
  • winactie
  • fauteuil