Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Woontrend 2023: Organische vormen

November 11, 2022

fotoliggend

Woontrend 2023: Organische vormen

Het is jou vast ook niet ontgaan, die organische vormen die je steeds vaker ziet terugkomen. Het is dé trend die echt doorzet. Het begon vooral met rond; ronde spiegels, ronde salontafels, ronde vloerkleden… Deze verandering in woontrends voelde misschien al heel spannend na al die minimalistische hypes met strakke lijnen. Maar de ronde woontrend gaat nu nóg een stapje verder. Het blijft niet meer ‘gewoon’ bij rond, meubels en accessoires komen voortaan in allerlei golvende shapes. Hoe meer organische vormen, hoe beter. Het is echt een hype die nog lange tijd zal voortzetten. Met alleen een veilig ornament of schilderij komen we niet meer weg. De organische vormen zetten overal in door, zoals bij banken en eettafels. Elk meubel kan organisch. Deze woontrend maakt je interieur een stuk speelser. De strakke lijnen van voorheen kunnen wat strenger overkomen. Dat betekent niet dat deze helemaal uit zijn, verre van! Wat we ook veel terugzien in interieurs is een combinatie van deze strakke lijnen en organische vormen. Dit gaat dan ook heel goed samen. Zo ontstaat er een fijne balans van strak en speels in je woonkamer.

foto1

Organische vormen in meubels

Banken, eettafels en salontafels zijn dé meubels waarbij we vele organische vormen zullen gaan zien. Maar een bank of een eettafel is een grote aankoop om te doen en hier heb je misschien niet direct een nieuwe van nodig. Een gemakkelijke toevoeging van organische vormen aan je interieur, kan bijvoorbeeld wanddecoratie zijn. Zo kan dit een schilderij zijn, een wandkleed of een wandplank. Ornamenten en vazen zijn ook goede opties. Deze kan je op veel plekken kwijt. En ook zeker accessoires gaan mee met de trend van organische vormen.

Ben jij al om voor deze nieuwe woontrend? Wij snappen wel waarom. De organische vormen geven je interieur een lieve en zachte look. Het kan ook zijn dat je nog niet om bent. Je mag natuurlijk helemaal lekker zelf weten wat je mooi vindt qua interieurstijl. Je huis hoort jouw thuis te zijn. En als dit alleen maar met strakke lijnen is, wie zijn wij om er wat van te vinden? Precies! Het leuke aan interieur is dan ook dat iedereen een andere smaak en eigen stijl heeft. Anders was het ook maar saai, niet? Dan zou elk interieur er hetzelfde uitzien en dat willen we niet. Je wil graag trots zijn op je unieke, fijne thuis.

 

foto2

 

Tags:
  • woontrends
  • organische
  • vormen