Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

BePureHome

Ontstaan van BePureHome

De producten van BePureHome worden niet alleen in het verre oosten gemaakt, maar ook op eigen bodem in de Nederlandse fabriek De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit familiebedrijf ontwerpt en produceert inmiddels al meer dan 40 jaar stoere, eigentijdse meubels die eenvoudig te monteren zijn, voor de merken BePureHome, WOOOD en VT Wonen. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan duurzame productie.

Eigenschappen van BePureHome

BePureHome kenmerkt zich door basic, luxe en stoere designs. Volg je de trends, maar wil je wel een unieke stijl behouden in je interieur? Dan is dit stoere merk een goede keuze. De meubels stralen een mix van modern en vintage uit, waarbij warme kleuren en materialen in terugkomen. De artikels zijn van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar. Naast de strakke designs vind je in de collectie van BePureHome ook veelal unieke prints.

BePureHome besteedt veel aandacht aan de materialen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecycled leer. Zo ook bij de Rodeo banken en fauteuils. Daarnaast wordt er in de collectie veelal gebruik gemaakt van massief hout en metaal.

De collectie van BePureHome

Bij de collectie van BePureHome wordt een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid in het achterhoofd gehouden, waarbij de focus op het authentieke randje ligt. Het assortiment van BePureHome bestaat onder andere uit banken, dressoirs, fauteuils, tv-meubelen, bijzettafels, barstoelen en kasten. Ook woonaccessoires zoals een spiegel en een lamp kun je vinden van BePureHome, bij Intens Wonen. Dit komt in een pure, robuuste en elegante stijl. De meubels geven echt karakter aan je interieur.

Echte favorieten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Bequest tv meubel en de Rodeo serie. De Rodeo serie is in veel verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Neem snel zelf een kijkje bij Intens Wonen om te kunnen zien wat BePureHome allemaal te bieden heeft!

Gratis verzending en retour bij Intens Wonen.